*

Αποστολέας Θέμα: Κλειστά σχολεία αύριο  (Αναγνώστηκε 9251 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lemonpies

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Κλειστά σχολεία αύριο
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 08:52:45 pm »
Θα σου πει το υπουργείο κοίταξε σου παρείχα voucher για αγορά λάπτοπ - τάμπλετ πέρυσι. Όσο για το ίντερνετ μπες με το hotspot από το κινητό.
(Αυτά ισχύουν για μας όχι για το υπόλοιπο δημόσιο)

Μου έχουν δώσει κινητό και ίντερνετ data και δεν το θυμάμαι;
Μου πληρώνουν το ρεύμα στο σπίτι μου και δεν το θυμάμαι;

Δραγουμάνους στο ρεύμα μου και στο κινητό μου δεν δέχομαι.

Είναι δικά μου, και τα κάνω ότι θέλω, δεν έχει καμιά δικαιοδοσία η υπηρεσία σε αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2023, 08:58:08 pm από lemonpies »
Σε όλες τις εποχές και καθεστώτα, οι δουλόφρονες μισθωμένοι λογοκριτές έχουν ένα κοινό: ανήκουν στο κατώτερο και απεχθέστερο στρώμα του κοινωνικού, διανοητικού και ηθικού Λούμπεν Αληταριάτου, μαζί με τους βασανιστές, βιαστές και χαφιέδες. Αξίζουν την περιφρόνησή μας. Με τους παντός χρώματος και καιρού λογοκριτές δεν κάνεις διάλογο. Απλώς τους φτύνεις.
https://www.youtube.com/watch?v=9OX_qQODfbg

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:59:41 »

Συνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:02:47 pm »
Δεν θα χρεωθείς άδεια. Είναι παράνομο να σου χρεώσουν άδεια.

Παράνομη άδεια σε μέρα που η υπηρεσία έχει ορίσει ως εργάσιμη; Μα τι λες;

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:06:02 pm »
Παράνομη άδεια σε μέρα που η υπηρεσία έχει ορίσει ως εργάσιμη; Μα τι λες;

Δεν είναι δικιά σου υπαιτιότητα που δεν εργάζεσαι, είναι της υπηρεσίας.
Άρα δεν μπορείς να χρεωθείς άδεια.
Δηλαδή αν γίνει σεισμός και γκρεμίσει το σχολείο σου, θα σου χρεώνουν άδειες;

Εμείς δεν λέμε, δεν εργαζόμαστε. Λέμε θέλουμε να εργαστούμε, και η υπηρεσία δεν μας παρέχει τα απαραίτητα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:08:04 pm από lemonpies »
Σε όλες τις εποχές και καθεστώτα, οι δουλόφρονες μισθωμένοι λογοκριτές έχουν ένα κοινό: ανήκουν στο κατώτερο και απεχθέστερο στρώμα του κοινωνικού, διανοητικού και ηθικού Λούμπεν Αληταριάτου, μαζί με τους βασανιστές, βιαστές και χαφιέδες. Αξίζουν την περιφρόνησή μας. Με τους παντός χρώματος και καιρού λογοκριτές δεν κάνεις διάλογο. Απλώς τους φτύνεις.

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:08:12 pm »
Το τυράκι έπεσε εδώ και μήνες. Τώρα πέφτει η λάμα της φάκας. Δεν μας έδωσε voucher 200ευρώ έστω και για να πάρεις ένα κωλοτάμπλετ; Το εξαργύρωσες; Μπες και κάνε μάθημα... Όχι; Περικοπή μισθού.
Υ.Γ1... Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουμε σύνδεση στο διαδίκτυο με κρατική δαπάνη... αλλιώς ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί το οτιδήποτε... Αδυναμία σύνδεσης, δεν είχα ρεύμα, δεν μου φτάνουν τα χρήματα να πληρώνω και internet με τα τόσα δάνεια που έχω και το αυξημένο κόστος διαβίωσης... αλλιώς άσε με να πάω σχολείο να χρησιμοποιήσω το σχολικό δίκτυο και τους υπολογιστές του σχολείου. Όπως και αν το ψάξει κανείς ένας εκπαιδευτικός που δεν θα προσφέρει τηλεκπαίδευση αύριο νομικά είναι απολύτως κατοχυρωμένος. Το ηθικό κομμάτι μας τρώει όλους εδώ μέσα. Άλλωστε όπως προείπα με δικά μου έξοδα πήρα γραφίδα και κατέβασα λογισμικά να κάνω μάθημα αύριο. Θα μπουν ένα μέρος των μαθητών. Αυτοί που βαριούνται θα επικαλεστούν αδυναμία σύνδεσης κλπ.
Υ.Γ2... Η βλακεία που απορρέει χρόνια τώρα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν είναι σημείο αντιπαράθεσης. Επικοινωνιακά πουλάνε τηλεργασία... έτσι πρέπει και μεις επικοινωνιακά να πουλάμε εργασία εξ αποστάσεως... πουλάνε αυτοί... πουλάμε και μεις... τι δεν καταλαβαίνετε συνάδελφοι; Το "δουλευόμαστε" αναμεταξύ μας σας λέει κάτι; Εκλογές έρχονται...η χώρα πλέον έχει ψηφιοποιηθεί και μετασχηματιστεί σε κράτος εφάμιλλου της Σουηδίας!!! Το πόπολο "θέλει να τα έχει... δεν θέλει να τα ξέρει"... το λέει και η διαφήμιση... ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:10:15 pm από AshenOne »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:59:41 »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:09:14 pm »
Το τυράκι έπεσε εδώ και μήνες. Τώρα πέφτει η λάμα της φάκας. Δεν μας έδωσε voucher 200ευρώ έστω και για να πάρεις ένα κωλοτάμπλετ; Το εξαργύρωσες; Μπες και κάνε μάθημα... Όχι; Περικοπή μισθού.

Πας καλά; Χωρίς data πως θα το χρησιμοποιήσω;;;

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:11:32 pm »
Όπως και αν το ψάξει κανείς ένας εκπαιδευτικός που δεν θα προσφέρει τηλεκπαίδευση αύριο νομικά είναι απολύτως κατοχυρωμένος. Το ηθικό κομμάτι μας τρώει όλους εδώ μέσα.

Όχι όλους μας. Όλους μας εκτός από εμένα.
Εγώ δεν έχω κανένα ηθικό ενδοιασμό που δεν θα κάνω τηλεκπαίδευση αύριο.
Θα είχα, αν έκανα.

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:12:03 pm »
Πας καλά; Χωρίς data πως θα το χρησιμοποιήσω;;;
Πες ότι κόλλησε η χρεωστική σου και δεν μπορείς να αγοράσεις data... Νομίζεις θα σε ελέγξει ο διευθυντής ή ο Κόπτσης... θέλουν να σε έχουν... όχι να σε ξέρουν τι έχεις και τι δεν έχεις :P

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:12:57 pm »
Πες ότι κόλλησε η χρεωστική σου και δεν μπορείς να αγοράσεις data... Νομίζεις θα σε ελέγξει ο διευθυντής ή ο Κόπτσης... θέλουν να σε έχουν... όχι να σε ξέρουν τι έχεις και τι δεν έχεις :P

Να αγοράσω data; Με τα λεφτά μου; Κατάσχεση στο πορτοφόλι μου κάνει η υπηρεσία;

Δεν κατάλαβες. Εγώ και λεφτά έχω, και κινητό έχω, και ρεύμα έχω.
Απλά δεν τα παρέχω στην υπηρεσία. Μολών λαβέ!

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:15:03 pm »
"Δεν θέλω να τα ξέρω... θέλω να τα έχω".... τάδε έφη Υπουργείο Παιδείας, διευθυντές και γονείς... εμείς είμαστε η κάτω πέτρα του μύλου...
Υ.Γ... Λυπηθείτε τους και συνδεθείτε. Λίγο πριν τις εκλογές να μην έχουν να λένε πως αλλάξανε την χώρα και την πήραν ένα βήμα μπροστά; Άσε που μας τάζουνε και αυξήσεις αν τους ξαναψηφίσει το πόπολο!!!! Τι άλλο θέλετε ποιά;

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:16:32 pm »
Με ξένα κόλλυβα κάνει όσα μνημόσυνα θέλει το Υπουργείο... απλά πράγματα... Θα μας ανταμείψει όμως στην επόμενη τετραετία για τις θυσίες μας :P :P :P
Μάλλον το νέο μισθολόγιο των εκπαιδευτικών όπως τάζουν από 1/1/2024 θα έχει την υπογραφή του επόμενου Υπουργού Οικονομικών... "Καράμπελας" και σία... ελπίχω να το πιάνετε το υπονοούμενο... Όσο ο κλάδος δεν έχει σκοπό να στείλει ηχηρό μήνυμα στις εκλογές έτσι θα μας έχουν. Σαν την μαρίδα στο καυτό λάδι... Από κει και έπειτα το διαίρει και βασίλευε δεν μας σώζει... Αν όλος ο κλάδος σύσσωμος δεν τους δώσει απάντηση στην επόμενη τετραετία θα θέλουν να μας εχουν απικο και τον 15 Αυγουστο για πολιτική προστασία
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:20:40 pm από AshenOne »

Αποσυνδεδεμένος vstrom

• Έμπειρο μέλος
  • Impossible is nothing
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:19:46 pm »
Συγνώμη αυτό αποφασίστηκε τώρα και ισχύει για όλο το δημόσιο;
Εμείς δεν είμαστε δημόσιο;
Αύριο όλοι τηλεκπαίδευση;
https://www.naftemporiki.gr/society/1435484/tilergasia-ayrio-sto-dimosio-kai-ischyri-systasi-gia-idiotiko-tomea/

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:22:07 pm »
Συγνώμη αυτό αποφασίστηκε τώρα και ισχύει για όλο το δημόσιο;
Εμείς δεν είμαστε δημόσιο;
Αύριο όλοι τηλεκπαίδευση;
https://www.naftemporiki.gr/society/1435484/tilergasia-ayrio-sto-dimosio-kai-ischyri-systasi-gia-idiotiko-tomea/
Τα δικαστήρια κλειστά. Τηλεδίκες όμως δεν έχει... ούτε τηλεπρωτοδικεία και τηλεφετεία

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:23:11 pm »
Υπάρχουν κάποιοι διευθυντές που κάνουν το εξής: Στέλνουν πρώτα τις διευθύνσεις webex στους γονείς. Έπειτα πάνε στο σχολείο, διαπιστώνουν αδυναμία ή δυσκολία πρόσβασης των εκπαιδευτικών στη σχολική μονάδα και ανεπάρκεια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Έτσι η τηλεκπαίδευση δεν γίνεται με πρωτοβουλία του διευθυντή. Αυτό είναι και το καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος AshenOne

• Έμπειρο μέλος
  • Απλώς...εκπαιδευτικός
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 05, 2023, 09:25:10 pm »
Υπάρχουν κάποιοι διευθυντές που κάνουν το εξής: Στέλνουν πρώτα τις διευθύνσεις webex στους γονείς. Έπειτα πάνε στο σχολείο, διαπιστώνουν αδυναμία ή δυσκολία πρόσβασης των εκπαιδευτικών στη σχολική μονάδα και ανεπάρκεια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Έτσι η τηλεκπαίδευση δεν γίνεται με πρωτοβουλία του διευθυντή. Αυτό είναι και το καλύτερο.
Τέτοιοι διευθυντές σπανίζουν. Η πλειονότητα είναι ευθυνόφοβοι και μομματόσκυλοι!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32921
  • Τελευταία: newton80
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185437
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 746
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)