0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά 2 ερωτήσεις 1. Αν έχουμε ξεχάσει τους κωδικούς ΑΣΕΠ μπορούμε να κάνουμε την αίτηση με σύνδεση με τους κωδικούς taxis?2. Στα μόρια προϋπηρεσίας βάζουμε αυτά που είναι στον opsyd? Και αν είναι δεκαδικής αριθμός τι βάζουμε ;Sent from my iPhone using Tapatalk
1.100%ναι και κανενα προβλημα2.αν πχ εχεις 19,967 δυστυχως θα βαλεις 19. Μπορεις να βαλεις και 20 αλλα μετα τον ελεγχο θα στο κατεβασουν μονοι τους σε 19
ενα παράδειγμαγιατί έχει γίνει χαμούλης με τα κουτάκια του ασεπ για την προυπηρεσίασχολική χρονιά 2018-2019 : 5 μήνεςσχολική χρονιά 2019-2020 : 10 μήνες σχολική χρονιά 2021-2022 : 10 μήνες ( δυσπρόσιτη περιοχή άρα θα διπλασιαστούν τα μόρια)λύση 1κουτάκι 1 : 25 μήνεςκουτάκι 2 : 10 μήνεςλύση 2κουτάκι 1 : 15 μήνεςκουτάκι 2 : 20 μήνεςτο άθροισμα και στις 2 περιπτώσεις ειναι 35, ο τρόπος όμως είναι διαφορετικός και ίσως κοστίσει γιατί ναι μεν λέει για στο πρώτο κουτάκι άθροισμα πραγματικής προυπηρεσίας χωρίς δυσπρόσιτα και 3μηνα, αλλά εννοεί να μην υπολογίσεις τα διπλά ή να μην τα υπολογίσεις καθόλου και να μπουν στο δεύτερο κουτί? η πραγματική προυπηρεσία και στον οπσυδ αναφέρεται σε όλα τα μόρια εκτός τους διπλασιασμούς ή απο 3μηνα
βαζω και στοιχημα να μην ξαναγραψω στο pde ότι το σωστο ειναικουτάκι 1 : 15 μήνεςκουτάκι 2 : 10 μήνεςκαι οταν ερθει η ωρα του αλγοριθμου υπολγισμου μοριων ο υποψηφιος θα παρει=15 επι 1+ 10 επι 2=35 μοριασχετικο ειναι και το παραδειγμα που δινει ο ασεπ
και εγώ αυτό καταλαβαίνω στο παράδειγμα του ασεπ, θα έπρεπε να μας λέει και πόσα μόρια έβγαλε ο χριστιανός ,τις πράξεις, τι τσιγκουνεύτηκαν ?θα έλυνε πάρα πολλές απορίες
Στον opsyd τα υπολογισμένα μόρια είναι χωρίς δυσπρόσιτα έτσι δεν είναι Στην αίτηση του ΑΣΕΠ αυτά βάζουμε ;Αν όχι πως υπολογίζουμε μαζί με τα δυσπρόσιτα ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ερωτηση. Έχω 9 μόρια που δεν είναι ούτε από δυσπρόσιτα ούτε από σύμβαση κοβιντ.
Απλά η περίπτωση μου είναι πιο δύσκολη γιατί την ίδια χρόνια έχω 2 σχολεία ένα δυσπρόσιτα και ένα όχι και στον opsyd γράφει μόνο τα μόρια χωρίς δυσπρόσιτο Sent from my iPhone using Tapatalk