0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά.Με αφορμή το σημερινό άνοιγμα των επικαιροποιημένων, πλέον, ηλεκτρονικών φακέλων μας στο opsyd, ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια, για σιγουριά περισσότερο.Πρόσθεσα ένα μεταπτυχιακό, το οποίο και φαίνεται πλέον στην αντίστοιχη καρτέλα. Εγώ το είχα τελειώσει στις αρχές του 2021 και μου είχε σταλεί τότε από τη γραμματεία της σχολής "Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Σπουδών" με ημερομηνία 24/02/2021 (με βαθμό κανονικά και αναφέρει κι ότι "το παρόν έχει θέση αντιγράφου Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών"). Λόγω covid όμως δε μας όρκισαν το 2021 και η ορκομωσία έγινε ένα χρόνο αργότερα στις 24/05/2022, όταν και μας έδωσαν το "κανονικό" πτυχίο. Το οποίο στο τέλος έχει ως ημερομηνία προφανώς την 24/05/2022 (και πιο πάνω γράφει και ότι: .......στις 24/02/2021 κρίθηκε άξιος του διπλώματος κλπ κλπ.....).Στο opsyd έχει περαστεί ως ημερομηνία κτήσης η 24/05/2022. Είναι εντάξει ή έπρεπε να αναγράφεται η 24/02/2021;Επίσης, πρακτικά παίζει κάπου κάποιο ρόλο; Αν θυμάμαι καλά, όχι. Αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση, μήπως έπρεπε να πάω μια βόλτα από τη Δευτεροβάθμια.Ευχαριστώ.
δεν υπαρχει προβλημα εφοσον και οι 2 ημερομηνιες ηταν εντος της περιοδου των αιτησεων, οποτε θα σου το επικυρωσαν κανονικα. Στη θεση σου ομως θα επαιρνα τηλ την δδε και θα εκσνα μια προσπαθεια να μιλησω με τον αρμοδιο υπαλληλο και να τον ενημερωσω για το λαθος, παρολο που βγηκε ανακοινωση οτι ο εκπκος δεν μπορει να κανει τωρα επικαιροποιηση φακελου
Καλημέρα!γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με τον ΟΠΣΥΔ αφού ακόμη δεν έχουν γίνει διεκπεραιώσεις σε πολλούς συναδέρφους;υποτίθεται αύριο λήγει η προθεσμία και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι των επικαιροποιημένων στοιχείων
Δεν ξέρω αν παίζει το σενάριο ξανά της παράτασης, καθώς τα λάθη που έχουν γίνει πάλι φαίνεται να είναι πολλά, αλλά συνάδελφοι μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια και μην περιμένετε μέχρι τελευταία ώρα. Εγώ θα τηλεφωνούσα εξαρχής αν έβλεπα ότι κάτι δεν ήταν διεκπεραιωμένο. Κάποιες διευθύνσεις είναι μεγάλες και ίσως δύσκολα βρίσκει κανείς άκρη, για αυτό θέλει συνεχή πίεση και αν είναι εύκολο να πάτε αυτοπροσώπως. Στο τέλος απλά σου λένε κάνε ένσταση και χάνεις μια χρονιά,αυτοί δε θα χάσουν τίποτα.
Καλημέρα. Στην Α Αθήνας ακόμη να επικαιροποιήσουν. Πήρα τηλέφωνο αλλά καμιά απάντηση. Πήγα από εκεί. Αντιμετωπίστηκα με απάθεια και αταραξία. Έστειλα μέιλ. Τίποτα δεν έγινε. Τους έχω βαρεθεί!!!