0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τους εχω ανοιξει. Αν θελετε κατι....μου λετε
χρειάζεται άδεια πρόσβασης, έχω στείλει emaIL
Έχω να κάνω αίτηση από το 2014. Μέχρι τότε είχα μαζέψει 24 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας ΠΕ02. Γνωρίζει κάποιος γιατί αυτή η προϋπηρεσία δεν αναγράφεται πουθενά και παρουσιάζεται ως 0 ;
στο ΟΠΣΥΔ ποση προυπηρεσια σου εμφανιζει μεχρι 31-3-2023 ?
Αν στους εκκαθαρισμενους δεν υπάρχει η υπογραφή του @trustnoone δεν εμπιστευομαι κανέναν, 😉😉
Σε μενα δε φορτωνει η σελιδα
24.055 μέχρι 31/3/2023 χωρις προσαυξήσεις
Επρεπε να υπαρχει το 24..τι να πω, προσωπικα δεν μπορω να βρω καποια λογικη εξηγηση, παρα μονο οτι μαλλον θα αρχισαν τα οργανα παλι με τα λαθη του ασεπ.
Εκκαθαρισμένοι προσωρινοί πίνακες 2ΓΕ/2023https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nIvddUZym7HvmkfkhqIu0KH_yn-PlOZDdlub2cNFxTc/edit?usp=sharing- Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους προσωρινούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί.- Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).- Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη γενική.- Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-Ε