0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης και σε εμένα έχουν κάνει λάθος στην προϋπηρεσία. Με αποτέλεσμα να έχω διάφορα 700 θέσεις οπότε και κίνδυνο να μην δουλέψω φέτος αν γίνουν οι προσλήψεις από τον προσωρινό πίνακα.
Αν έχει γίνει λάθος στην προύπηρεσία από τον οπσυδ μπορεί να αλλάξει με ένσταση? εννοώ αν στον οπσυδ π.χ. υπάρχει προύπηρεσία 30 μήνες και έχει περαστεί κάτι άλλο? επίσης θα προλάβουν να εξεταστούν οι ενστάσεις πριν το κάλεσμα για δήλωση περιοχών αναπληρωτών?
Στην ειδική πέρυσι ξανά έβγαλαν τους πίνακες για κάποια χοντροκομμένα λάθη που είχαν χωρίς να γίνουν ενστάσεις. Μπορεί να γίνει το ίδιο τώρα.
και εγω το ιδιο δεν ειδαν καθολου τον φακελο μου στον οπσυδ και εβαλαν οτι καταχωρησα στην αιτηση δεν εκαναν κανενα ελεγχο περυσι στην ειδικη εγινε ανακοινωοιηση των πινακων σε 2 μερες ειναι τραγικοι
Δυστυχώς, δεν θα δικαιωθείς.Αν υπάρχει λάθος στην αίτηση, θα μετρήσει μόνο η αίτηση, ό,τι και να υπάρχει στον ΟΠΣΥΔ. Είναι ξεκάθαρο στην προκήρυξη.
Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί κάποτε ότι αν κάποιος δηλώσει λιγότερα μόρια προϋπηρεσίας στην αίτηση του ασεπ και έχει περισσότερα στον οπσυδ δεν διορθώνονται και μένουν τα λίγα δηλωμένα. Σε αντίθετη περίπτωση αν κάποιος δηλώσει περισσότερα, υπολογίζονται τα λιγότερα που υπάρχουν στον οπσυδ.
Λαμβάνεται υπόψη μόνο ό,τι δηλώνεται στην αίτηση και ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται από τον ΟΠΣΥΔ. Αν υπάρχει κάτι στον ΟΠΣΥΔ, αλλά δεν έχει δηλωθεί στην αίτηση, δεν λαμβάνεται υπόψη.
τοτε αν ηταν ετσι θα δηλωνε ο καθενας οτι θελει . η προκυρηξη ελεγε οτι θα παρει ο ασεπ τα στοιχεια απο τον οπσυδ και μετα θα προχωρησει παρακατω στην επεξεργασια των αποτελεσματων το ειχε δηλωσει εξαλου αυτο και ο προεδρος του ασεπ