0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει γίνει ο διορισμός στα ειδικά. Τέλος.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πότε θεωρείτε ότι θα έχουμε τον αριθμό που θα προσλάβει η κάθε περιοχή από κάθε ειδικότητα;
Ευχαριστώ πολύ! Επομένως, αυτό που βλέπω τώρα στους εκκαθαρισμένους είναι περίπου η θέση μου; Με τις ενστάσεις πόσες θέσεις μπορεί να χάσω πάνω-κατω;Ελπίζω να μην κουράζω!
Αν μπορούσε κάποιος έμπειρος συνάδελφος να μου απαντήσει, θα ήμουν ευγνώμων.
Εξαρτάται από το πόσοι έχουν κάνει ένσταση και αν δικαιώθηκαν και αν τους περάσουν τα μόρια που έχασαν και σε προσπεράσουν. Έχω δει άτομο να πέφτει 20 θεσεις από ενστάσεις. Συνήθως όσο πιο χαμηλά είσαι στον πίνακα, τόσο πιο πολλές θέσεις μπορεί να πέσεις. Ο εκκαθαρισμενος πίνακας είναι μεν η πραγματική σου θέση αλλά στους διορισμούς θα φαίνεται η επίσημη θέση του πίνακα ΑΣΕΠ.
Καλημέρα σας,Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, τέλη Ιουλίου βγήκε ένα ΦΕΚ με θέσεις οργανικές για τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας. Από αυτές κάποιες πήγαν στις μεταθέσεις που έγιναν και περίσσεψαν οι υπόλοιπες για τους νέους διορισμούς που θα γίνουν. Με το ΦΕΚ που βγήκε χτες για τον αριθμό των προσλήψεων σε κάθε ειδικότητα οι θέσεις που έδωσαν είναι λιγότερες από τις αρχικές θέσεις που είχε το πρώτο ΦΕΚ (υπολογίζοντας και τις μεταθέσεις).Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής:Στην πρόσκληση για διορισμό θα βγάλουν νέες θέσεις σε σχολεία για τον αριθμό που θα προσλάβουν. Και αν ναι με ποια κριτήρια θα αποκλείσουν οργανικές θέσεις; Υπάρχει περίπτωση να τις αφήσουν όλες τις οργανικές και να σε βάλουν να επιλέξεις από αυτές; Υπάρχει περίπτωση να δωσουν και τις θέσεις που έγιναν οι μεταθέσεις φέτος και έμειναν κενές θέσεις; Ευχαριστώ!