0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα εσυ μεχρι πριν λιγη ωρα ησουν απολυτως ηρεμη/ος και με απολυτως λογικα επιχειρηματα που συνεισεφεραν στη συζητηση. Σε τι βοηθαει το υψωμα των τονων? ισχυς εν τη ενωσει ειναι ο μονοδρομος που εχουμε να βαδισουμε απο δω κ περα
Παμε ονοματα εφόσον οι πίνακες με ονόματα βγαίνουν.Πείτε μου που πήγαν αναπληρωτές οι εξής:Γκορου,Φρόση,Καραγεωργακη,Ριζου,Κουτσαφτακη,Φαρμακουλα,Σκούρου,Τρούλη,Πολάκη,Συλαιου,Ποτηριαδη,Θωμα,Φαλιερου,Παπαδόπουλου,Δεληγιαννη,Μπάρλα,Δουρος,Σοφού,Καλλέργη,Κιτσιου,Σικλα,Μητσοπούλου,Γρηγορίου,Δαμηλατη,Στογιαννιδης,
Υπέθεσα ότι στην 1η στήλη είχα κρατημένο τον αύξοντα αριθμό του εκκαθαρισμένου. Αλλά τελικά έχω κρατημένο τον αύξοντα αριθμό του οριστικού πίνακα. Άρα μέχρι το 3099 (640 του εκκαθαρισμένου) έχουμε 190 ανενεργούς. Ζητώ συγνώμη
Αντιλαμβάνεσαι τι έγραψε ο trust? ότι ως το 600 του πίνακα ειναι ανενεργά μόνο 7 άτομα και του παραθέτω εγω τουλάχιστον 20 ως το 40 του πίνακα τους εξής με ονόματα :Γκορου,Φρόση,Καραγεωργακη,Ριζου,Κουτσαφτακη,Φαρμακουλα,Σκούρου,Τρούλη,Πολάκη,Συλαιου,Ποτηριαδη,Θωμα,Φαλιερου,Παπαδόπουλου,Δεληγιαννη,Μπάρλα,Δουρος,Σοφού,Καλλέργη,Κιτσιου,Σικλα,Μητσοπούλου,Γρηγορίου,Δαμηλατη,Στογιαννιδης,
Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι μιλάμε πάνω σε έναν πίνακα που έχω φτιάξει εγώ, για μια ειδικότητα που δε με αφορά. Αν δεν υπήρχε αυτός ο πίνακας, θα καθόσουν να βγάζεις τα μάτια σου. Λίγος παραπάνω σεβασμός ίσως; Αν με ενδιέφερε "να παίζω", δε θα καθόμουν να φτιάχνω πίνακες. Λίγη ντροπή...
Αντιλαμβάνεσαι τι έγραψε ο trust? ότι ως το 600 του πίνακα ειναι ανενεργά μόνο 7 άτομα και το παραθέτω εγω τουλάχιστον 20 ως το 40 του πίνακα τους εξής με ονόματα :Γκορου,Φρόση,Καραγεωργακη,Ριζου,Κουτσαφτακη,Φαρμακουλα,Σκούρου,Τρούλη,Πολάκη,Συλαιου,Ποτηριαδη,Θωμα,Φαλιερου,Παπαδόπουλου,Δεληγιαννη,Μπάρλα,Δουρος,Σοφού,Καλλέργη,Κιτσιου,Σικλα,Μητσοπούλου,Γρηγορίου,Δαμηλατη,Στογιαννιδης,
αναφερομαι στο εντελως απροσμενο (σε σχεση με τη ροη της κουβεντας) υψωμα της φωνης και οχι στους αριθμους. Αν εσυ εισαι βεβαιη/ος ως προς τους αριθμους σου τι θα κερδισεις με το να κοντραριστεις? μηπως υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το ποσοι θα θελησουν να κανουν αιτηση και να παψουν να ειναι ανενεργοι για να διοριστουν, αν ο trust leei oti einai 7 η 107 ή 207?οτι ειναι να γινει θα γινει οτι και να πει ο καθενας μας εδω μεσα. Κανενας δεν αυτοκτονει απο τα αριθμητικα λεγομενα ενος αλλου συναδελφου
Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Τέτοιο κάνω για τη δικιά μου ειδικότητα μόνο. Θα δω κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες μήπως σου φτιάξω έναν μόνο για τους φιλολόγους.