0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρόνια Πολλά, υγεία και καλό διορισμό σε όσους φτάσει ο πίνακας. Να ρωτήσω κυρίως τα πιο έμπειρα μέλη, εκτός των προαναφερόμενων ανενεργών, υπάρχει κάποια εικόνα όσων αφορά τον αριθμό των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σχετικά με το πόσοι έχουν δικαίωμα διορισμού (έχουν συμπληρώσει 24μηνο).
Εσείς που τα πάτε καλά με τα στατιστικά, για βοηθήστε κι εμάς που είμαστε στην κόψη -διορισμός ή για ακόμα μια φορά τον π....ο- , μέχρι που υπολογίζετε ότι θα φτάσει ο εκκαθαρισμένος; Εγώ με αυτά που γράφετε θεωρώ ότι θα φτάσει μέχρι το 650. Είναι σωστή η σκέψη μου;
20μηνο χρειάζονται οι ιδιωτικοί κι η λογική λέει ότι στα 3 χρόνια ισχύος των πινάκων, το έχουν μαζέψει. Αν ενδιαφέρονται φυσικά. Αν δεν ενδιαφέρονται, θα είναι ανενεργοί έτσι κι αλλιώς.
Ξαναλέω ότι όλα αυτά είναι πολύ σχετικά. Με δεδομένο αυτό, εγώ το βγάζω 603
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NYUT9cCFViP0oqrpsZIm3MEpx48oy91yKVqoq8-2u7Y/edit?usp=sharing
meta απο σεισμο μονο σεισμολογοι,πριν απο εκλογες μονο δημοσκοποι, πριν απο διορισμους μονο trust..λαβε τα μετρα σου για το κακο ματι
Άρα ,αν υπολογιστούν όλα αυτά άνετα ο πίνακας θα πάει στο 3100 όπως είπε και η αγαπητή συνάδελφος .