0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτές οι αποσπάσεις ολοκληρώνονται τον Αύγουστο; Γιατί θυμάμαι πέρυσι τοποθετήθηκαν χρονικά μαζί με εμάς (νεοδιοριστος του 22). Επίσης, οι αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση σε οργανικά κενά πότε εκτιμάτε να αρχίσουν; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κάποιος έχει πάρει μετάθεση στην ειδική, μπορεί να πάρει απόσπαση στη γενική σε άλλο νομό το πρώτο έτος της μετάθεσης;
Νομίζω ότι γίνεται. Δεν διάβασα τέτοιο περιορισμό στην περσινή εγκύκλιο.
Οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που δεν έχουν υπηρετήσει πέντε (5) έτη σε μονάδες Ε.Α.Ε., εκ των οποίων τα δύο στην περιοχή διορισμού τους, δύνανται να υποβάλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ αποκλειστικά για την Ειδική Αγωγή.Όσοι εξ΄ αυτών δεν έχουν υπηρετήσει την υποχρεωτική διετία στην περιοχή διορισμού τους δύνανται να υποβάλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ μόνο εφόσον ενταχθούν στις κατ’ εξαίρεση περιπτώσεις απόσπασης της ανωτέρω διάταξης.
Να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει... εγω θελω αποσπαση εντος..αλλα σε αλλες περιοχες.Δλδ είμαι β ανατολικη αττικη και θέλω να παω α'. Αυτο θεωρειται εκτος πυσπε???παρολο που ειναι στην ουσια ενα πυσπε???Αν κ αλλη περιοχη μεταθεσεις κλπ κλπ... ευχαριστω