0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα!Έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα και πρέπει να ανακαλέσω την αίτηση απόσπασής μου. Γνωρίζω πως η προθεσμία ανάκλησης παρήλθε στις 2/6.
Καλησπέρα, οι αιτήσεις ανάκλησης απόσπασης πού γίνονται, πάλι μέσω opsyd; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αιτήσεις απόσπασης σε διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ξέρετε πότε γίνονται; Και γενικά κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν έχω ιδέα. Είμαι ΑΜΕΑ και λόγω έξαρσης της νόσου μου το σκέφτομαι σοβαρά, έστω για μια χρονιά και βλέπουμε. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι αποσπάσεις για τις Διευθύνσεις έχουν ήδη γίνει. Είναι οι λεγόμενες αποσπάσεις σε φορείς. Γίνονται μαζί με τις αιτήσεις για αποσπάσεις σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση των αποσπάσεων αυτών. Ίσως μετά δωθεί η δυνατότητα νέων αιτήσεων για την
δεύτερη φάση δεν βλέπω (να δω και της πρώτης , έχω μια υποψία , αφού δεν τις έβγαλαν προεκλογικά... αναμονή)στο θέμα : αν δεν ειναι προτεραιότητα η αλλαγή τόπου αλλά θες να βρεθείς εκτός τάξης στο πυσπε σου όμως, υπάρχει και η διάθεση στο γραφείο στη ΔΠΕ που ανήκεις και δεν περνάει από υπουργείο. ίσως το δεις και αυτό, πας τώρα να μιλήσεις με διευθυντή πρωτοβάθμιας να πεις τα καθέκαστα και να ζητήσεις (κάποιες έχουν βγάλει και σχετική ανακοίνωση)