0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι. Για β φάση αποσπάσεων σε φορείς.Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλό που γίνεται επίσημη ανακοίνωση. Θεωρώ ότι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει β φάση και για ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μέχρι το τέλος Αυγούστου - πιθανόν στις 28/08 που ανέφερε πριν ο victor.
Μάλλον τα έχω μπερδέψει. Εννοούσα ότι θα γίνει β φάση προφανώς από επανεξετάσεις.Φαίνεται ότι θα κάνει αποσπάσεις. Τουλάχιστον δεν βγήκε όπως η άλλη να κάνει δηλώσεις περί περιορισμού αποσπάσεων και επιστροφής των εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Καλησπέρα σε όλους. Ανάληψη υπηρεσίας που θα κάνουμε? Στις ΔΔΕ ή θα βγάλει κενά να επιλέξουμε?
Καλησπέρα . Γνωρίζει κανείς να μου πει, για να το κάνω σωστά, όταν μπω στον οπσυδ για να αιτηθώ επανεξέταση της απόσπασης , στο πλαίσιο που έχει τι πρέπει να γράψω ; Γνωρίζω ότι δεν προσκομίζουμε καινούργια δικαιολογητικά . Ισχύουν αυτά που βάλαμε στις κανονικές αιτήσεις . Αλλά τι γράφουμε σαν κείμενο μιας και ευαισθητοποιηθούν και επανεξετάσουν την αίτηση απόσπασης ;
εντος αυγουστου οι δδε θα κανουν τοποθετησεις σε σχολεια για την καλυψη λειτουργικων κενων . Ο καθε αποσπασμενος θα αναλαβει 1/9 στο σχολειο που θα τοποθετηθει, εαν οι τοποθετησεις εχουν ολοκληρωθει μεχρι 31/8 . Αν δεν εχουν βγει μεχρι τότε (ισως αυτο να συμβει σε μεγαλες δδε), η αναληψη γινεται παλι 1/9 στα γραφεια προσωπικου της δδε
Σε γενικές γραμμές θα γράψεις ότι αιτείσαι επανεξέταση της αίτησης απόσπασής σου αναφέροντας τον αριθμό πρωτοκόλλου ζητώντας την απόσπασή σου στο ΠΥΣΔΕ επιλογής σου (αν δεν πήρες απόσπαση) ή ως προς το ΠΥΣΔΕ απόσπασης ζητώντας την απόσπασή σου στο ΠΥΣΔΕ πρώτης επιλογής σου ( αν πήρες απόπσαση στη 2η ή 3η επιλογή σου),αναφέροντας συνοπτικά τους λόγους τους οποίους επικαλείσαι και για τους οποίους εχεις προσκομίσει τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στην αίτηση απόσπασης.