0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς τι θα γίνει με τις ανακλήσεις σποσπάσεων; Θα τις δει το ΚΥΣΔΕ την Τετάρτη;
Μάλλον ναι. Ο αιρετός μου είχε πει ότι θα τελειώσουν την Τετάρτη όλα τα θέματα έστω και αργά.
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Τα φώτα σας παρακαλώ, όποιος μπορεί και γνωρίζει...Στις αποσπάσεις εντόςτου ΠΥΣΠΕ μου έχασα τα λειτουργικά κενά που με ενδιέφεραν από νεοδιόριστους (έχω προϋπηρεσία ως μόνιμη 15 έτη). Για δεύτερη χρονιά επιμένουν να τοποθετούν τους νεοδιόριστους κατά προτεραιότητα χωρίς συνεξεταση με τους αποσπασμένος από άλλα ΠΥΣΠΕ κι εμάς τους εντός. Δεν ανακοινώνουν καν τα μόρια υπηρεσίας τους στον ξεχωριστό πίνακα των νεοδιοριστων και κάνεις τους δεν ανήκει σε ειδική κατηγορία...Μετά από επίμονες ερωτήσεις, μου απάντησαν ότι ο νέος νόμος εδώ και λίγα χρόνια ορίζει έτσι τη σειρά τοποθέτησης...Επειδή θιγομαι άμεσα κι έχω απογοητευτεί και από τις απαντησεις του οικείου σύλλογου πρωτοβαθμιας,γνωρίζετε τι γίνεται σε άλλα ΠΥΣΠΕ και τι ορίζει η σχετική νομοθεσία;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Οι νεοδιόριστοι κανονικά προηγούνται στις τοποθετήσεις από τους αποσπασμένους (εντός ή εκτός). Απλώς τα τελευταία χρόνια κάποιες διευθύνσεις πρόλαβαν και τοποθέτησαν τους αποσπασμένους πριν εμφανιστούν οι νεοδιόριστοι. Σωστά έπραξαν στην περίπτωση σου λοιπόν.
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις τόσο κατατοπιστικές και άμεσες απαντήσεις! Καλό βράδυ!
Καλησπέρα. Έχει κανένας κάποιο νέο;
Πριν λίγο τελείωσε το ΚΥΣΔΕ. Μένει υπογραφή για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω αν όχι σήμερα το πολύ αύριο νωρίς γιατί μετά μπλέκει το πράγμα.