0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι όσα είναι στην ΔΔΕ του. Αλλά καλύτερα να ξεχρεώσει πρώτα την οργανική του.
πάλι πρέπει να υπηρετησει την οργανικη; μιλάμε για μετά την 1η διετία
Μετά τη μετάθεση, πρέπει να υπηρετήσει την οργανική της τοποθέτησής του για 1 χρόνο, ώστε να μπορεί μετά να ζητήσει βελτίωση κλπ. Καλύτερα λοιπόν να το κάνει κανείς αμέσως, ώστε να μη χάσει κάποια καλή τοποθετηση αργότερα.
δεν ζητάμε βελτίωση, αλλα να κάνουμε αίτηση για πειραματικά που ειναι η πρόσκληση για ένα έτος
Δεν με κατάλαβες. Μπορείς να κανείς αυτό που λες, βέβαια. Προσωπικά εγώ, δε θα το έκανα φέτος αλλά του χρόνου, ώστε να έχω υπηρετήσει τον 1 χρόνο στην οργανικη που θα πάρω φέτος, ώστε αν προκύψει κάποιο καλό κενό για βελτίωση του χρόνου να μπορέσω να το διεκδικήσω.
Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την αίτησή τους, με σειρά προτίμησης, για πλήρωση θέσης εκπαιδευτικού σε μέχρι πέντε συνολικά σχολεία, Πρότυπα ή Πειραματικά της Π.Δ.Ε., στην οποία υπάγονται ή τηςΠ.Δ.Ε. την οποία επιλέγουν, σύμφωνα με τις ως άνω περιπτώσεις
εγω ήθελα να μάθω αν υπάρχει κόλλημα γιατι διαβάζω στην περσινή εγκύκλιο
Ποιο κώλυμα να υπάρχει; Κάτι μάλλον δεν έχω καταλάβει. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο.
δηλ απαγορεύεται να μετακινηθείς από την ΔΔΕ σου πχ
επίσης βελτίωση δεν ζητάς για άλλο σχολείο εντός της δδε σου;
3. Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. με θητεία, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης βελτίωσης.