0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα , μια ερώτηση .όταν έχει κάποιος στον οπσυδ 15.833 μόρια , στην αίτηση του ασεπ ( επειδή παίρνει μόνο ακέραιο αριθμό ) θα πρέπει να βάλει 15 ή 16 μήνες προϋπηρεσίας ?
Καλημέρα σας, η προϋπηρεσία δηλαδή σε δυσπρόσιτα αρχομένης απο 01-09-22 κατά την Α΄ Φάση δεν ισχύει , αλλά από την 05/09/22 ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας σε σχολείο ;;;;;;; Είσαι σε δυσπρόσιτο όλη την σχολική χρονιά και δεν θα σου μετρήσουν τις τέσσερις (4) μέρες πριν την ανάληψη, είναι δίκαιο αυτό;;;;;;;;;;
Δεν εξετάζουμε αν είναι δίκαιο. Είναι σωστό, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που ισχύει.
ΦΕΚ 3344/
εμένα μου γράφει τα μόρια καθαρής προϋπηρεσίας μέχρι 31/3 χωρίς βα έχει τα δυπροσιτα. Κι ενώ ανέλαβα από τη την αρχή της χρονιάς σε δυσπροσιτο μου γράφει για τη φετινή χρονιά 7 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας και 13.879 με υπολογισμένο τα δυπροσιτα. Γιατί αυτό; έπρεπε να λέει 14
Εγώ είμαι απο Α φάση 01/09/22 και απο 05/09/22 ανάληψη σε δυσπρόσιτο και μου αναγράφει μή δυσπρόσιτα 7 μόρια και δυσπρόσιτα 13,867 ,γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά αφού έχουμε τον ίδιο ακριβώς χρόνο ανάληψης στα δυσπρόσιτα;;;;;;;;
Τα δυσπρόσιτα μόρια που έχεις εσύ είναι τα σωστά. Οι 4 μέρες που δεν υπηρέτησες στο δυσπρόσιτο αντιστοιχούν στο 0,133.
Ευχαριστώ Lasid για την ενημέρωση ,αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά με τον συνάδελφο στα δυσπρόσιτα μόρια αφού έχουμε τις ιδιες ημέρες ανάληψης σε δυσπρόσιτο σχολείο;;;.
Μήπως πήγε να γράψει 13,867 και εκ παραδρομής έγραψε 13,879;Οι 3 μέρες είναι 0,1. Το 0,021 δεν αντιστοιχεί σε ολόκληρη μέρα. Κάποιο λάθος έχει γίνει.