0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Η κατανομή μπορεί να βγει και χωρίς την έκδοση οριστικών πινάκων. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι θα πάνε μέχρι μέσα Αυγούστου οι πίνακες της 2ΓΕ. Πώς θα γίνουν διορισμοί μέσα σε 15 ημέρες; Εκτός αν οι διορισθέντες παρουσιαστούν μαζί με τους αναπληρωτές. Σενάριο 1:
@Goat δες τα προηγούμενά μου μηνύματα. Το site που αναφέρεις (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια) δεν βγάζει δικές του ειδήσεις πλέον, απλά αναπαράγει ό,τι βρίσκει δεξιά και αριστερά.Στην περίπτωση αυτή οι "πληροφορίες" προέρχονται από αξιόλογο συνάδελφο της δευτεροβάθμιας που όμως πολλές φορές είναι απλά προσωπικές εκτιμήσεις. Αν όντως στην περίπτωση αυτή υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις για καθυστέρηση μέσα από το ΑΣΕΠ, τότε καλά είναι να το πει ξεκάθαρα για να μην αναπτύσσονται παραφιλολογίες χωρίς λόγο.
Θα προσθέσω ένα ακόμα σενάριο. Ξεχωριστή πρόσκληση διορισμών για την ειδική και τις ειδικότητες της 1ΓΕ (ίσως κουμπώνει με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού, αν και εμένα αλλού είχε πάει το μυαλό μου αρχικά). Το μοναδικό πρόβλημα με αυτό είναι άτομα με διπλά πτυχία που θα τους βόλευε να τρέξει το σύστημα για όλους μαζί.Προσωπικά πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως το σενάριο 2 έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να ισχύσει. Το φλέγον ζήτημα βέβαια αυτή τη στιγμή είναι πού θα κάτσει η μπίλια με το νούμερο και έπειτα η κατανομή.
Το θέμα είναι αν θα τρέξουν οι διορισμοί για 1ΓΕ και 2ΓΕ την ίδια στιγμή.......... πιστεύετε ότι θα ξέρουμε τα ονόματα αρχές Αυγούστου όπως πάντα;