0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος η πιο περίεργη χρονιά....Να διοριστω ως πε02Ή να πάω αναπληρώτρια και να διοριστω του χρόνου ως πε60;;; (για 20 άτομα δεν διορίστηκα φέτος)Θα κάνει διορισμούς του χρόνου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το συστημα;; Αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν.....😔
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/454038_i-katanomi-ton-5549-theseon-diorismon-pe-kai-de-deite-analytikaΛεω μηπως να μην δοριστουνκαθολου γερ,μανικων ας τα περει κανενας αλλος !
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Με θέση γύρω στο 800 του εκκαθαρισμενου, θα μπορέσω να πιάσω Αττική;
Μετά το χουνέρι που μου/μας/σας έκανε το υπουργείο με τα λάθη στους πίνακες, σήμερα μου έκανε κι ένα χουνέρι το excel κι αναγκάστηκα να τα κάνω όλα από το 0. Πλέον είναι ανεβασμένοι οι σωστοί εκκαθαρισμένοι με βάση τους σωστούς διορισμούς. Ισχύουν αυτά που είπα και χτες:Για τις προκηρύξεις στις οποίες έγιναν διορισμοί (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ καθώς και τα όργανα των ΠΕ79.01), έχω προσθέσει νέα αρχεία (εκκαθαρισμένοι πίνακες) που καταλήγουν "2024-2025". Αυτά είναι για τους αναπληρωτές. Δεν έχω αφαιρέσει αυτούς που παραιτήθηκαν φέτος κι άρα δεν έχουν δικαίωμα πρόσληψης του χρόνου. Κάποια στιγμή (μάλλον) θα το κάνω κι αυτό.Για τη 2ΓΕ έχω ενημερώσει το αρχείο με τους εκκαθαρισμένους (προσωρινούς) πίνακες. Όταν βγουν οι οριστικοί, θα εκκαθαρίσω κι εκείνους.Για την 1ΓΕ, έχω εκκαθαρίσει όλους τους πίνακες. Το έχω αφήσει στο αρχείο των διορισμών, γιατί αναμένουμε από εκεί διορισμούς για τους ΠΕ79.01. Μόνο για αυτούς και για τους ΠΕ79.02 έχω αφήσει και το πού δούλεψε ο καθένας φέτος ως αναπληρωτής.
Καλημέρα κ πολλά συγχαρητήρια για τον κόπο και τον χρόνο που διεθεσες για να φτιάξεις αυτά τα αρχεία. Πραγματικά σφιχτηκε η καρδιά μου όταν μας έγραψες ότι χάθηκε ο κόπος σου. Το είχα πάθει στο μεταπτυχιακό όταν κρασαρε κ κάηκε ο υπολογιστής μου όταν έγραφα την πτυχιακή ένα μήνα πριν παρουσιάσω. Ωστόσο θα ήθελα να σας ρωτήσω, είχα δει έναν πίνακα σαν τους δικούς σας που φαινοντουσαν σε ξεχωριστή στήλη ν οι τοποθετήσεις ως αναπληρωτες? Ήταν δική σας δουλειά για να την ξανά μοιραστείτε μαζί μας?Και τέλος αλλά το πιο σημαντικό. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχετε! Σας αξίζει κ το δικαιούστε!
Καλά όταν λέω χάθηκε, εννοώ ότι κάποιες φορές το excel μου εξαφανίζει τα κενά ανάμεσα στις λέξεις. Που σημαίνει ότι οι πίνακες μια χαρά ήταν, αλλά το "ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ" είχε γίνει "ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ". Αυτό πέραν του ότι θα μου δημιουργούσε πρόβλημα σε μελλοντική χρήση, μου τη δίνει και στο μάτι. Οι τοποθετήσεις ως αναπληρωτές ήταν μια χρήσιμη πληροφορία για τη δήλωση για μόνιμο διορισμό, γιατί για πολλούς δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις στον τόπο συμφερόντων τους. Στους αναπληρωτές δεν είναι, γιατί πολύ απλά θα δηλώσεις τα πάντα με τη σειρά που τα επιθυμείς (σα να ήσουν πρώτη στον πίνακα) και όπου είναι να σε πάρουν, θα σε πάρουν. Γι'αυτό το έχω διατηρήσει μόνο σε αυτούς που ακόμη περιμένουν διορισμό (2ΓΕ και ΠΕ79.01 στην 1ΓΕ). Επίσης είναι πραγματικά χρονοβόρα διαδικασία (κάνει γύρω στη μία ώρα για κάθε προκήρυξη, παραπάνω για τη 2ΓΕ), οπότε την κάνω μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Καλημέρα συνάδελφοι,ποια πιστεύετε ότι είναι η εκτίμηση για τις θέσεις των φιλολόγων στην Αττική σε κάθε περιοχή (Α,
Καλημέρα. Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι... Απ' αυτά που βλέπω, θα δώσει θέσεις η Δυτική, η Ανατολική και ό,τι δώσει ο Πειραιάς. Και θα είναι έκπληξη αν δώσει ελάχιστες η Γ. Για Α,