0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις περιοχές που με ενδιαφέρουν και για την ειδικότητά μου έχω μάθει αν ικανοποιήθηκαν. Το θέμα είναι θα δώσει εκεί το υπουργείο;
Σε όλες τις ανακοινώσεις του πάντως είχε ως "σημαία" την μετατροπή αναπληρωτών σε μόνιμους...Άρα δεν βλέπω τον λόγο (για εκεί που σε ενδιαφέρει και είδες τις αιτήσεις) να μην δώσει έξτρα κενά (διαφορετικά θα πάρει παλι αναπληρωτές...)
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μήπως μετά τον διορισμό και όταν έρθει η ώρα της επιλογής-τοποθέτησης σε σχολείο/α (στο ΠΥΣΔΕ διορισμού), μήπως σε εκείνη τη διαδικασία υπάρχει κάποια διαφοροποίηση για όσους έχουν ποσοστό αναπηρίας εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) και άνω ?
Η συνάδελφος (απο ότι κατάλαβα) είπε ότι έχουν ικανοποιηθεί εκεί που την ενδιαφέρει.
Αυτό είπε. Αλλά για να μη δοθούν στις μετατάξεις σημαίνει ότι δεν είναι ελλειμματικές. Ή έχουν πλεόνασμα ή μηδέν στο πηλίκο. Θα δώσει εκεί;ΥΓ: Άποψή μου (χωρίς πληροφόρηση) ότι θα δώσει ελέγχοντας, όμως, τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις του 2025 (οι γεννημένοι το '57) ώστε να μη δημιουργηθούν (έστω μεγάλα) πλεονάσματα.
Το΄πιασα...Σωστή και η άποψη (με τους 1957αρηδες) για λιγότερη μελλοντική στενοχώρια...
Σιγά μην κοιτάξουν τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις. Εξάλλου για να γίνει το x2 κατά μέσο όρο που έχουμε πει σημαίνει ότι η τάδε περιοχή αν έχει 10 κενά θα διορίσει 20. Αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από το να έχει 0 κενά και να διορίσει πχ 5. Εγώ λοιπόν πιστεύω θα δώσει και στις περιοχές που έχει 0 κενά για να περιορίσει τις ακόμα μεγαλύτερες υπεραριθμίες σε άλλες περιοχές.