0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@leon αν ρωτάς την ηλικία μου, σαν αδιόριστος αναπληρωτής δάσκαλος μπορείς να υπολογίσεις ποια θα είναι περίπου αυτή (μάλλον εγώ θα έπρεπε να σας μιλάω στον πληθυντικό )Αν ρωτάς αν είμαι νέος στο forum, όπως μπορείς να δεις άνοιξα τον λογαριασμό πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ και χρόνια (διάβαζα το forum από φοιτητής ακόμα) οπότε δεν ξέρω αν θεωρείται κριτήριο παλαιότητας αυτό
xristosbad... δεν ξέρω αν είναι κακό για σένα... όμως η αλήθεια είναι διορισμοί 8487 για το 2022 βάση του νόμου 4589/2019 αρ 62..φεκ Α 13.
Απόδειξη για όλα αυτά είναι οτι επι 100 χρόνια έχουμε πρωθυπουργούς με τα ίδιο επίθετα με μικρά διαλλείματα να μην μιλήσουμε για υπουργούς και βουλευτές. Το αστείο είναι οτι νομίζουν μερκοί αφελείς ότι έχουμε δημοκρατία ενώ το τραγικό (και επικίνδυνο)είναι οτι κάποιοι αγανακτισμένοι καταφεύγουν (βλεποντας το πολιτικό αδιέξοδο) καταφεύγουν σε ακραία κόμματα.
Είδαμε και τον νέο τον Αλέκο τι έκανε...Έχωσε την χώρα 100 δις μέσα + 5 χρόνια αυστηρό μνημόνιο το οποιο επέβαλε μηδενικούς διορισμούς στην εκπαίδευση...
Κάθε εκλογές σπάω το κεφάλι μου να ψηφίσω καποιον που θα κάνει το λιγότερο κακό και θα είναι ο λιγότερο διαπλεκόμμενος και κάθε φορά το μετανιώνω. (και ψηφίζω πολλάαααα χρόνια όπως θα κατάλαβες)
OK, 4000 και κατι διορισμοί φέτος. Έχω περιέργεια να δω την κατανομή των κενων στην δευτεροβάθμια ειδικής, γιατί θυμάμαι κάτι ψίχουλα πέρυσι...και αυτά last minute...εμβόλιμα πιθανολογώ.
Λογικά τα ίδια ψίχουλα θα δοθούν και φέτος στην ειδική, μόνο και μόνο για να λένε ότι διόρισαν και εκεί. Του χρόνου όμως θα υπάρχει η πίεση να γίνουν περισσότεροι διορισμοί εκεί από κάποιους γιατί θα είναι η τελευταία χρονιά ισχύος των πινάκων. Επίσης είναι πιθανό να αλλάξει έτσι και αλλιώς ο χάρτης των κενών γιατί από του χρόνου θα έχουν δικαίωμα μετάθεσης στη γενική οι διοριστέοι του 2020 (και ίσως αυξηθεί και άλλο ο αριθμός των κενών της ειδικής, κυρίως στη δευτεροβάθμια, μειώνοντας παράλληλα τα κενά της γενικής). Αν προσθέσουμε μάλιστα και τις οργανικές των ΚΕΔΑΣΥ στις οποίες θα επιτρέπονται απευθείας διορισμοί από τις 1/9 και τις νέες οργανικές του ΕΕΠ - Ε
Άρα με όλα αυτά δεν θα γίνουν φέτος διορισμοί;Τι πιστεύετε;
Φέτος δεν είναι η τελευταία χρόνια ισχύος των πινάκων;Το 2025 δεν θα γίνουν άλλοι;