0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν ως μόνιμοι! Θα ήθελα τη γνώμη σας και να μοιραστείτε τυχόν εμπειρίες/πληροφορίες από τη διαμονή και εργασία στο συγκεκριμένο νησί. Είμαι στη ΔΕ. Ήδη έκανα μια πρώτη επαφή με μεσιτικό γραφείο και ενημερώθηκα ότι τα ενοίκια ξεκινούν από 450 ευρώ! Ούτε στην Κέρκυρα τόσο ακριβά, που υπάρχουν εκατοντάδες φοιτητές και το νησί είναι περισσότερο οργανωμένο...Πρώτα απ'όλα, το ΜΚ του νεοδιόριστου είναι ανεξάρτητο από αυτό που ήταν ως αναπληρωτής; Ανέβηκα στο ΜΚ2. Τον πρώτο χρόνο ο μισθός του νεοδιόριστου μόνιμου είναι περίπου 740 ευρώ ή το ΜΚ που είχε ως αναπληρωτής αλλά με αυξημένες κρατήσεις;
Δηλαδή με ΜΚ4 ως αναπληρώτριας τί να αναμένω ως πρώτο μισθό μόνιμης σε Α Σάμου; Αυτά τα μισθολογικά...λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Δεν έχω ιδέα.Nikolopol τα φώτα σου.
Ως μονιμος το ΜΚ θα το εχεις κανονικα αλλα θα σου εμφανιστει στον μισθο Οκτωβριου. Οι κρατησεις σε σχεση με εναν αναπληρωτη το πρωτο 12μηνο ειναι χοντρικα στα 140 με 150
Δηλαδή θα έχω μισθό γύρω στα 800 ευρώ μετά τις κρατήσεις;
Θα λάβουμε κάποιο ενημερωτικό email/SMS από το Υπουργείο ή την οικεία ΔΕ για την ορκωμοσία; Μπαίνω καθημερινά στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ, στο Alfavita και εδώ για να δω εάν υπάρχει κάποια ανακολινωση σχετικά με το ΦΕΚ και τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας. Πρώτα θα κοινοποιηθεί το ΦΕΚ και μετά σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης; Προς το παρόν ασχολούνται με τις πανελλαδικές και τις ενδοσχολικές εξετάσεις.
Έχω την αίσθηση ότι ΜΚ2 θα είναι 770