0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκανα κι εγώ αίτηση για τις σχολές ΕΠΑΣ πε02 , που μπαίνω να δω αν έχουν προσμετρηθεί τα δικαιολογητικά που κατέθεσα;
Χαίρεται!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος σχετικά με την αμοιβή των εκπαιδευτών πχ κάποιος με μεταπτυχιακό είναι στα 18€/ώρα γράφει. Τα καθαρά πόσο βγαίνουν περίπου. Κι αν είμαστε αναπληρωτές μένει τίποτα από την εφορία ; Θα ρωτήσω βέβαια τον λογιστή. Αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ
Καλησπέρα!Έχουν βγει οι οριστικοί πίνακες: https://www.dypa.gov.gr/anartisi-oristikwn-pinakon-katataksis-ghia-tin-proslipsi-ektaktoy-ekpaideftikou-prosopikou-ghia-tis-epaghghelmatikes-skholes-epas-mathitias-kai-tis-peiramatikes-epas-pepas-mathitias?fbclid=IwAR1qvi2_CBWQq-S8Sd-bHfxZvNtA_y5tU9wV25-9cFjfKwZ8hqOvgxWULcMΜήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο μειλ στέλνουμε την αίτηση θεραπείας, ποιος είναι ο αποδέκτης και αν υπάρχει έτοιμη φόρμα ή είναι ελεύθερο κείμενο;Καλή επιτυχία σε όλους!
steranne δεν υπάρχει έτοιμη φόρμα. Δημιούργησε εσύ μία αίτηση με τα στοιχεία σου στα αριστερά της σελίδας και το αίτημά σου κείμενο στα δεξιά της σελίδας με υπογραφή κάτω από το κείμενο. Η αίτηση θεραπείας απευθύνεται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α2 της ΔΥΠΑ στον Άλιμο. Δεν ξέρω αν πρέπει να στείλεις την αίτηση ηλεκτρονικά και σε ποιο email. Πριν 10 χρόνια που δίδασκα στον ΟΑΕΔ στέλναμε την αίτηση με τα ΕΛΤΑ.
Καλησπέρα , και ευχαριστώ για την αποδοχή. Γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν δύο πίνακες στα οριστικά αποτελέσματα; (που υπάρχουν και στα προσωρινά βέβαια) ; πχ βλέπω ιδιώτες άνεργοι πίνακας 1 και ιδιώτες άνεργοι πίνακας 2 ; είναι επειδή οι πρώτοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια ; σωστά κατάλαβα;και επίσης ο πίνακας δυο είναι των αναπληρωτών ;;; (διότι εγώ βρίσκομαι στον πίνακα 2 δεύτερος) , έχω προοπτική πρόσληψης με 5 άτομα να προπορεύονται στον πίνακα 1 ; Είμαι και άνεργος δεν ξέρω εάν έχει κάποια σημασία. Εαν θυμάμαι καλά ένα ποσοστό που προσλαμβάνουν είναι άνεργοι. Τώρα βέβαια μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ευχαριστώ
Καλησπέρα! Ο πρώτος πίνακας είναι ιδιωτών με παιδαγωγική, ο δεύτερος ιδιωτών χωρίς παιδαγωγική επάρκεια και ο τρίτος δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων. Πρώτα καλούν από τον πρώτο και εφόσον εξαντληθεί καλούν από τον δεύτερο και έπειτα τον τρίτο. Αρχικά ψάχνουν για τον ή τους αναπληρωτές από πάνω προς τα κάτω και στη συνέχεια για ωρομίσθιους πάλι από πάνω προς τα κάτω.