0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει ως νεοδιόριστοι τι άδειες (μετ'αποδοχών) δικαιούμαστε; Είχα σκοπό να αρνηθώ τον διορισμό αλλά με άγχωσε το γεγονός ότι μπορεί να γίνει γραπτός διαγωνισμός και τόσα χρόνια να πάνε χαμένα. Σκέφτηκα μήπως πάρω παράταση ορκομωσίας για 1 χρόνο να έχω το περιθώριο να ζυγίσω τα πράγματα ή να πάρω μαζεμένες άδειες που να μετράνε στην προϋπηρεσία. Νομίζω το παλιό σύστημα όπου μπορούσες να κάνεις την οργανική σου όποτε ήθελες ήταν το καλύτερο. Είτε στην αρχή είτε ενδιάμεσα είτε πριν βγεις στη σύνταξη που δεν έχεις και τόσες υποχρεώσεις.
Μήπως λόγω του προβλήματος υγείας μπορείς να πάρεις κατ'εξαίρεση απόσπαση;
50% αναπηρία εφόρου ζωής. Νεανικός διαβήτης. Οπότε απόσπαση μάλλον δεν μπορώ να πάρω. Μόνη μου φοβάμαι να πάω. Κάνω υπογλυκαιμίες κι αν συμβεί κάτι μέσα στη νύχτα ποιος θα με μεταφέρει στο νοσοκομείο; Το να πάω μόνο με τα παιδιά πάλι με φοβίζει γιατί αν πάθω κάτι εγώ τι θα κάνουν αυτά; Την παράταση ορκωμοσίας την σκέφτηκα μήπως αποφασίσουμε για τρίτο παιδάκι και κάπως έτσι ''γλιτώσω'' τις 2 χρονιές. Ακούγεται άσχημο το ξέρω...Ήθελα τόσο πολύ να διοριστώ γιαυτό κι έβαλα σε όλη την Ελλάδα. Τώρα να μου πείτε να τα λουστείς.