0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εβγαινε σημερα θα κερδιζαμε προυπηρεσια του Αυγουστου..αν βγει 16 χανουμε του Αυγουστου..πολυ απλα τους συμφερει το δευτερο...
Αντιπαράθεση παλιάς-νέας θέσης στους πίνακεςhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1bpZxRvBjE2xDQkFXCYnaVgeJfNF42Uj59zxzLnLVChk/edit?usp=sharing- Αν κάποιος έχει αλλάξει ταυτότητα από τους προηγούμενους πίνακες, τότε η παλιά του θέση και τα παλιά του μόρια θα είναι κενά. Δεν κάνω ταυτοποίηση με βάση το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο, γιατί υπάρχουν κι οι συνωνυμίες. Είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε πότε μια ταυτότητα είναι καινούρια. Ξεκινάει από ΑΟ και μετά (ΑΟ, ΑΠ, ΑΡ κλπ).- Χρησιμοποίησα τους πλήρεις πίνακες (με διορισμένους μέσα) κι όχι εκκαθαρισμένους, ώστε να απαντηθεί κι η απορία πολλών: "Αφού διορίστηκαν 500 στην ειδικότητα μου που ήταν πιο πάνω από μένα, θα έπρεπε να έχω ανέβει 500 θέσεις στους εκκαθαρισμένους κι έχω ανέβει μόνο 350. Γιατί;". Τώρα θα μπορείτε να δείτε πόσοι που διορίστηκαν φέτος και πέρσι, στους νέους πίνακες είναι από κάτω σας κι όχι από πάνω σας, άρα με την εκκαθάριση τους δεν κερδίζετε θέσεις. Επίσης αυτό σημαίνει ότι η θέση σας θα είναι ίδια με τους επίσημους του ΑΣΕΠ κι όχι των εκκαθαρισμένων.- Οι διορισμένοι ήδη είναι χρωματισμένοι. Οι αδιόριστοι χωρίς χρώμα. Έχει διαφορετικά χρώματα, για διαφορετικές φάσεις διορισμών (θα τις αναλύσω παρακάτω). Αν βλέπετε κάποιον χρωματισμένο και να μην έχει την παλιά του θέση, αυτό μπορεί να σημαίνει 3 πράγματα:1. Έχει αλλάξει ταυτότητα2. Διορίστηκε στην ίδια ειδικότητα με αυτή του πίνακα αλλά στη γενική/ειδική3. Διορίστηκε σε άλλη ειδικότητα.- Αν λείπει κάποιος πίνακας, είναι γιατί δεν υπήρχε ο αντίστοιχος παλιός.Τα διαφορετικά χρώματα σημαίνουν το εξής:- Μωβ: Είχαν διοριστεί 9/3/2020 ως ΕΕΠ-Ε
Και προπερσι δεν το σκεφτηκαν αυτο;
Νομίζω πως πρόπερσι βγήκε το ΦΕΚ νωρίς για να μην προλάβουν της Ειδικής να κλείσουν ένα χρόνο διορισμού και μεταπηδήσουν στη Γενική είχαν νομίζω το δικαίωμα ή κάτι τέτοιο..Αν θυμάται κάποιος καλύτερα ας με διορθώσει, δεν είμαι σίγουρη..
Δεν έχουν το δικαίωμα να πάνε από την ειδική στη γενική αν δεν κλείσουν 5 χρόνια
Αυτή είναι μετάταξη. Άλλο η παραίτηση που έχουν δικαίωμα μετά από ένα έτος να διοριστούν εκ νέου στη Γενική και άλλο η μετάταξη.
Κάποιος εκπαιδευτικός της εν λόγω ειδικότητας έχει κάνει την εξής δήλωση προτίμησης μόνο σε αυτή την περιοχή...Στην ειδική...ΑΠΩ ειδικήςΑΜΩ ειδικήςκαι στην γενική αντίστοιχα...ΑΠΩ γενικής ΑΜΩ γενικής.Το σύστημα "τρέχει" πάντα πρώτα για την ειδική.Υπάρχει περίπτωση να τον "τραβήξει" ΑΜΩ ειδικής και όχι ΑΠΩ γενικής;
Αν ναι, παραμένει διαθέσιμος για επόμενη φάση για ΑΠΩ τόσο στην ειδική όσο και στην γενική;Έχει συμβεί σε κάποιους κάτι αντίστοιχο; Σε ποιο σημείο της πρόσκλησης διευκρινίζεται;Ευχαριστούν προκαταβολικά.