0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν και άλλοι που κοιτάνε το κόκκινο κουμπί ελπίζοντας ότι θα βγουν πριν τις 31;
Τι είναι το κόκκινο κουμπί; Δηλώνω αδαής!
Πριν τρέξει το σύστημα το κόκκινο κουμπί, που απενεργοποιεί την αίτηση σου, εξαφανίζεται.
Το θέμα δεν είναι τόσο τα κενά (όχι ότι δεν είναι θέμα), όσο το ποσοστό κάλυψής τους, το οποίο ακόμα παίζεται σε κάποιες περιπτώσεις (γι' αυτό καθυστερώ).Χθες Δευτέρα, σε συνέχεια της διοίκησης μέσω WhatsApp και Excel, εκλήθησαν οι μεν Διευθυντές Πρωτοβάθμιας να διαχωρίσουν τα κενά των ΠΕ60 και ΠΕ70 σε Πρωινά και Ολοήμερα, οι δε Διευθυντές Δευτεροβάθμιας τα κενά των Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.Ας δούμε πρώτα λίγο τις Υποδράσεις/Πράξεις ανά Πρόσκληση του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027»:ΕΚΠ01Υποστήριξη Λειτουργίας Ολοήμερου Νηπιαγωγείου και Επέκταση της Λειτουργίας τουΥποστήριξη Λειτουργίας Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και Επέκταση της Λειτουργίας τουΕΚΠ02Αναδιαμόρφωση και υποστήριξη των Τάξεων Υποδοχής και ΔΥΕΠ, σχολικά έτη 2023-2026Υποστήριξη ενιαίας συστηματικής φοίτησης και συμπερίληψης στην εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΣΜΕΑΕ & ΤΕ), σχολικά έτη 2022-2026Ενισχυτική Διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια ΕκπαίδευσηΕνίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού Ψυχολόγου και του Κοινωνικού ΛειτουργούΥποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Σ.Σ. Αυτό που ξέραμε ως Μ.Ν.Α.Ε.)[url=https://diavgeia.gov.gr/doc/6
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτη φορά για αναπληρωτής και μπορώ να πω ότι έχω λιγότερη αγωνία από εσάς!Θέλω να ρωτήσω εάν ξέρετε την διαδικασία για να παραμείνω ως ελεύθερος επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση χωρίς εμπορική χρήση (παροχή υπηρεσίας κάνω) εφόσον με καλέσουν για αναπληρωτή. Γνωρίζω ότι γίνεται αλλά γνωρίζω επίσης ότι δεν είναι διαδεδομένο σε πρωτο/δευτερο βάθμιες και συνήθως αρνούνται. Ρώτησα τον λογιστή μου αλλά δεν του έχει τύχει ποτέ και το ψάχνουμε!
Καταλαβαίνει κανείς αν τα πράγματα για τη δευτεροβάθμια ακούγονται δυσοίωνα;
προφανως