0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δες τους εκκαθαρισμενους πίνακες του trust no one εδώ στο pde για να βρεις τη θέση σου μετά τους φετινους διορισμούς.
Καλημέρα συνάδελφοι. Να ρωτήσω τη γνώμη των πιο παλιών κυρίως που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Έχω καλή σειρά, είμαι στο 705 στον εκκαθαρισμένο. Θέλω μόνο δυσπρόσιτα, σκέφτομαι να επιλέξω 13-15 περιοχές εξ ολοκλήρου δυσπρόσιτες. Είναι μεγάλο ρίσκο να βάλω αποκλειστικά αυτά στη θέση που είμαι; Καταλαβαίνω και μόνη μου ότι είναι ρίσκο, και φοβάμαι μη μείνω τελείως απ' έξω, δηλαδή δεν μπω ούτε β φάση ας πούμε έστω..
Α Πειραιά ΠΕ ΑΠΩ έχω δηλώσει μόνο. Το ξέρω ρίσκο.. Αλλά με θέση 1.06+ άραγε θα έρθει αύριο το sms? Αν κανένας πιο έμπειρος μπορεί να δώσει μια εκτίμηση, καλοδεχούμενη. Καλή επιτυχία σε όλους, ολόψυχα 💐 (Το 825 του Πατρέα μας, μας άνοιξε τα μάτια. Ευχαριστούμε από καρδιάς!)
Από μένα είναι ναι.Καλή επιτυχία!
Ω! Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ! Αποσυμπιέστηκε μια βαλβίδα άγχους! Να είστε καλά! Και σε σας εύχομαι τα καλύτερα 🌺
Καλή επιτυχία σε όλους και υπομονή!! Να ρωτήσω κι εγώ με θέση περίπου 950 λέτε να έρθει το sms για Α' Αθήνας ή δεν με φτάνει;
Και για Δευτεροβάθμια;