0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα!Amarilis23 ειμαι στην β καστοριας και σε γενικες γραμμες ειναι καλα!τωρα για την γ καστοριας εχει δυο σχολεια στο νεστοριο και τηνκορεστεια.δεν ειναι πολυ μακρια απο την πολυ αλλα θελεις αυτοκινητο οπωσδηποτε,πανω απο 30 ' ακριβως δεν ειμαι σιγουρη να σου πω. δεν ξερω ακριβως για την ειδικοτητα σου αλλα μπορω να ρωτησω.παντως η καστορια ειναι ομορφη πολυ αν και και δεν θα την χαρακτηριζα ιδιαιτερα ζωντανη ,αν εξαιρεσεις κατι μπουζουκομαγαζα που δεν τα συμπαθω...για β κεφαλληνιας,ΠΕ08 γνωριζει καποιος?ειδα οτι δεν εχει παρει κανεις μεταθεση για εκει απο το 2000!τι παιζει?υπαρχει περιπτωση να μην εχει κενα?Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει γιατι με ενδιαφερει πολυ!
ήμουν έξω με μία φίλη κμθυμήθηκα να ρωτήσω για την ειδικότητά σας στο σχολείο της. ακριβώς τα ίδια. 2 σχολεία, όχι βιβλιοθήκη, αλλά το 2ο σχολείο εντός Ξάνθης κ πάλι μειωμένο ωραριο. Θα φύγει όμως λόγω γονικής άδειας νομίζει γιατί η γυναίκα του είναι στον ιδιωτικό τομέα.Amarilis δεν ξέρω ακριβώς τί θέλεις να μάθεις για Ροδόπη. Στη δευτεροβάθμια της υπάγομαι, στο Γ Ροδόπης ,αν ξέρω κάτι...
Kαλές και Σωστές Αιτήσεις. Πάντα λειτουργούμε σύμφωνα με αυτό που θέλουμε. Smiley Smiley
ΠαράθεσηKαλές και Σωστές Αιτήσεις. Πάντα λειτουργούμε σύμφωνα με αυτό που θέλουμε. Smiley SmileyThanks smile! Και σε σενα επισης (αν κάνεις)!!