PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μεταθέσεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Μεταθέσεις 2008
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
Ψηφοφορία
Τί πιστεύεται για τις βάσεις μετάθεσης για τους ΠΕ02
Θα ανέβουν σε όλες τις περιφέρειες
Θα ανέβουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα
Θα κατέβουν σε όλη την περιφέρεια
Θα κατέβουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα
Καμία μεταβολή
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
...
36
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταθέσεις 2008 (Αναγνώστηκε 109236 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
guseus
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Μεταθέσεις 2008
«
Απάντηση #56 στις:
Δεκεμβρίου 26, 2007, 09:40:20 pm »
Tweet
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Καλή επιτυχία σε όσους πραγματικά περιμένουν μετάθεση!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:38:10 »
stef
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #57 στις:
Ιανουαρίου 02, 2008, 06:44:59 pm »
Εύβοια
http://srv-dide.eyv.sch.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=71&Itemid=57
Καταγράφηκε
gfg_gr
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #58 στις:
Ιανουαρίου 06, 2008, 11:58:38 am »
παιδιά για αχαϊα και αιτωλοακαρνανία μήπως ξέρετε που να ψάξω???
ευχαριστώ και καλή χρονιά!
Καταγράφηκε
L'importante non è quello che trovi alla fine di una corsa... L'importante è quello che provi mentre corri.
gfg_gr
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #59 στις:
Ιανουαρίου 06, 2008, 12:11:00 pm »
http://3grde.ait.sch.gr/
ΓΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ!
Καταγράφηκε
L'importante non è quello che trovi alla fine di una corsa... L'importante è quello che provi mentre corri.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:38:10 »
zorba_the_freak
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #60 στις:
Ιανουαρίου 07, 2008, 01:06:09 pm »
Τι σημαίνει να έχεις κάνει αίτηση, να έχεις αντίγραφό της και να μην είσαι στον ηλεκτρονικό κατάλογο που ανακοινώνεται από τη διεύθυνση;
Καταγράφηκε
vsk
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ0402
«
Απάντηση #61 στις:
Ιανουαρίου 07, 2008, 02:32:18 pm »
Αν έχεις κάνει αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση και όχι μετάθεση συνήθως δεν βρίσκεσαι στον τωρινό πίνακα. Θα δεις το όνομα σου στον πίνακα που θα βγει όταν ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις και αρχίσουν οι δηλώσεις προτίμησης για τις τοποθετήσεις (Μάιο-Ιούνιο νομίζω). Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην δική μου περιοχή και περίπτωση.
Καταγράφηκε
black21
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #62 στις:
Ιανουαρίου 22, 2008, 09:08:58 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω αίτηση ανάκλησης αίτησης μετάθεσης;
Αν ναι, πως γίνεται η διαδικασία;
Καταγράφηκε
black21
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #63 στις:
Ιανουαρίου 22, 2008, 10:23:09 pm »
Να συμπληρώσω και κάτι άλλο στν ερώτηση μου...
Είναι δυνατόν να αλλάξω την αίτηση μετάθεσης, εξαιρώντας κάποιες επιλογές από την αίτηση μου;;;
Καταγράφηκε
margavare
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ 03
«
Απάντηση #64 στις:
Ιανουαρίου 23, 2008, 01:42:24 pm »
Πέρσι στις 17 Ιανουαρίου( κανονικά μέχρι τέλους Δεκ) έκανα αλλαγή της αίτησης μετάθεσης. Αρχικά είχα δηλώσει 10 περιοχές και στην αλλαγή έσβησα τις 2 τελευταίες. 15-20 μέρες πριν να ανακοινωθούν οι μεταθέσεις στάλθηκε στις δευτεροβάθμιες έγγραφο με ονόματα εκπαιδευτικών για τους οποίους έγινε δεκτή η εκπρόθεσμη ανάκληση ή αλλαγή αίτησης μετάθεσης. Δεν ήμουν μέσα στα ονόματα αυτά. Τελικά πήρα μετάθεση στην 8η επιλογή μου.
Άτομα που πήραν μετάθεση έχουν κάνει αίτηση ανάκλησης μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων και έγινε αμέσως δεκτή.
Καταγράφηκε
amstrad
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #65 στις:
Ιανουαρίου 23, 2008, 02:49:51 pm »
Aπόσπασμα από την ομιλία του Ευρ. Στυλιανίδη
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2008
Δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε.
Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Με τη σημερινή συνάντηση καθιερώνεται η συστηματική και περιοδική συνεργασία με το δευτεροβάθμιο όργανο των δασκάλων, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι το οποίο νομίζω το ζητούσε και ο συνδικαλισμός αλλά και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, γιατί μόνο μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο νομίζω ότι μπορούμε να δίνουμε ώθηση σε κάποια ζητήματα αποτελεσματικότητος και ποιότητος στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε διάφορα ζητήματα, και τα κεντρικά οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα, για τα οποία βέβαια δεν έχει την κάθετη αρμοδιότητα το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και ζητήματα θεσμικής λειτουργίας και καλύτερης αποτελεσματικότητας στο σχολείο.
Τους έδωσα το ολοκληρωμένο σχέδιό μας για το «έξυπνο σχολείο» και τους παρουσίασα τον προγραμματισμό μας για την περίοδο 2008 – 2012 όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές, με βάση βεβαίως τις εξαγγελίες που έχουμε κάνει για τα 1.233 νέα σχολικά κτίρια. Στην πλειοψηφία τους είναι βεβαίως νηπιαγωγεία, μια που ξεκίνησε η διαδικασία λειτουργίας του ολοήμερου.
Παράλληλα παρουσίασα και τα πρώτα πορίσματα της Επιτροπής εργασίας που ήδη λειτουργεί για την αποτελεσματική και ταχεία κάλυψη των κενών του προσωπικού, εντοπίζοντας την έλλειψη δασκάλων που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια και συνδέοντας το θέμα αυτό με τη σωστή διδασκαλία του επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Επιτροπή έχει αρχίσει να λειτουργεί και τα πορίσματά της να εφαρμόζονται.
Ενημέρωσα τους συνδικαλιστές ότι ήδη βρισκόμαστε δύο μήνες πιο μπροστά σε σχέση με τη λειτουργία του συστήματος πέρσι, έχουν υποβληθεί περίπου 28.000 αιτήσεις για μεταθέσεις, οι οποίες θα
αξιολογηθούν και θα τακτοποιηθούν εντός του Μαρτίου.
Δηλαδή τόσο νωρίς οι μεταθέσεις φέτος?
Περίεργο μου φαίνεται...
Καταγράφηκε
The poet and the pendulum...
KEHAGIA
Νέο μέλος
Φύλο:
Π.Ε 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ
«
Απάντηση #66 στις:
Ιανουαρίου 23, 2008, 10:42:49 pm »
Καλησπέρα! Έκανα και εγώ ανάκληση μεταθέσεως στέλνοντας αίτηση μέσω του γραφείου στο οποίο ανήκω στο υπουργείο στο τμήμα μεταθέσεων. Και ρωτώ..... Πώς θα μάθω οτι έγινε δεκτή;;;΄Όταν βγουν τα αποτελέσματα το Μάρτιο, ή θα μου στείλουν κάποιο έγγραφο;;;;;;; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει........THANKS!!!!!
Καταγράφηκε
stef
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #67 στις:
Ιανουαρίου 24, 2008, 01:04:01 pm »
Μ'αρέσει που το δέσαμε ότι θα βγούν οι μεταθέσεις Μάρτιο. Δεν έχουν βγεί ποτέ τόσο νωρίς. Πρόπερσι είχαν βγεί Απρίλιο Στην αρχή της μεγάλης βδομάδας κάπου κοντα στις 15 Απριλίου.
Λοιπόν αν βγούν Μάρτιο πάω στοίχημα θα είναι 31 Μαρτίου
Καταγράφηκε
sophie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
«
Απάντηση #68 στις:
Ιανουαρίου 24, 2008, 01:12:45 pm »
Stef, γιατί μας το χαλάς πάνω που αρχίσαμε να ελπίζουμε ότι το μαρτύριό μας θα τελειώσει νωρίτερα? Άσε να ελπίζουμε βρε αδερφέ, μη μας προσγειώνεις τόσο απότομα!!!
Καταγράφηκε
ΠΕ60
elytron
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
«
Απάντηση #69 στις:
Ιανουαρίου 24, 2008, 02:34:25 pm »
Κι εμένα μου φαίνεται κάπως περίεργο να βγουν το Μάρτιο, δεδομένου ότι φέτος όλες οι διαδικασίες (διορισμοί, βιβλία, προσλήψεις αναπληρωτών, διευθέτηση οργανικών και λειτουργικών κενών γενικότερα) έγιναν με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Πέρσι οι μεταθέσεις βγήκαν αργά το Μάιο, κι ας χρησμοδοτούσαν διάφοροι "ενημερωμένοι" ότι θα έβγαιναν μέσα στο Πάσχα, λίγο μετά, άντε τη Δευτέρα, άντε την Παρασκευή και πάει λέγοντας (δε θέλω καν να τα θυμάμαι...). Εγώ πιστεύω ότι θα ανακοινωθούν στα μέσα Απριλίου, τη μεγάλη εβδομάδα ή την επόμενη, όπως είναι η παράδοση τα τελευταία χρόνια εκτός από πέρσι. Απλά, από τα μέσα Μαρτίου θα αρχίσουν οι "διαρροές" ότι οι μεταθέσεις είναι έτοιμες κι από μέρα σε μέρα ανακοινώνονται. Οπότε μη χαίρεστε, η πείρα λέει ότι τα λόγια του Στυλιανίδη είναι ευσεβείς πόθοι και προσπάθειες εντυπωσιασμού του κοινού, αφού στη συνάντηση με τα συνδικαλιστικά όργανα δε δεσμεύτηκε ουσιαστικά για κανένα από τα αιτήματά τους. Είναι σαν το διευθυντή του σχολείου - μπάχαλο που διατείνεται ότι το σχολείο λειτουργεί ρολόι, επειδή για εφτά ώρες καθημερινά συμπίπτουν καθηγητές και μαθητές στους ίδιους χώρους χωρίς πολλά θύματα και σοβαρούς τραυματισμούς.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
...
36