*

Ψηφοφορία

Τί πιστεύεται για τις βάσεις μετάθεσης για τους ΠΕ02

Θα ανέβουν σε όλες τις περιφέρειες
Θα ανέβουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα
Θα κατέβουν σε όλη την περιφέρεια
Θα κατέβουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα
Καμία μεταβολή

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2008  (Αναγνώστηκε 109465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2008
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 07, 2008, 01:14:27 pm »
Για την Δευτεροβάθμια θα ισχύσει το αντίστοιχο? Δηλαδή ικανοποίηση αυξημένων αριθμών μεταθέσεων?
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:19:18 »

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Επιτέλους διορίστηκα!-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 07, 2008, 11:26:59 pm »

alfavita.gr: Μεγάλος αριθμός παραιτήσεων φιλολόγων

Αυξημένος αριθμός θέσεων φιλολόγων στον προσεχή διαγωνισμό εκπαιδευτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας από το Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και το Φεβρουάριο 2008 580 φιλόλογοι παραιτήθηκαν για συνταξιοδότηση. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παραιτήσεων τα τελευταία είκοσι χρόνια σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα γεγονός που υποδηλώνει ότι θα υπάρχει αυξημένος αριθμός θέσεων φιλολόγων στον προσεχή διαγωνισμό εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ).

Αυτό δεν λεει κάτι και για τις μεταθέσεις ή είναι άσχετο;

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 08, 2008, 03:18:18 pm »
Λέει πως τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα (όπου υπηρετούσαν οι περισσότεροι από τους φιλόλογους που συνταξιοδοτήθηκαν) θα υπάρχει πτώση των βάσεων.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος GLNS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 08, 2008, 03:58:28 pm »

alfavita.gr: Μεγάλος αριθμός παραιτήσεων φιλολόγων

Αυξημένος αριθμός θέσεων φιλολόγων στον προσεχή διαγωνισμό εκπαιδευτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας από το Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και το Φεβρουάριο 2008 580 φιλόλογοι παραιτήθηκαν για συνταξιοδότηση. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παραιτήσεων τα τελευταία είκοσι χρόνια σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα γεγονός που υποδηλώνει ότι θα υπάρχει αυξημένος αριθμός θέσεων φιλολόγων στον προσεχή διαγωνισμό εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:19:18 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 08, 2008, 05:51:10 pm »
Λέει πως τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα (όπου υπηρετούσαν οι περισσότεροι από τους φιλόλογους που συνταξιοδοτήθηκαν) θα υπάρχει πτώση των βάσεων.
Καλώς μας ήρθες και πάλι Ovidius. Μακάρι οι εκτιμήσεις σου να είναι τόσο διάνα όσο και στον ΑΣΕΠ των φιλολόγων!!

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Επιτέλους διορίστηκα!-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 08, 2008, 06:10:25 pm »
Ovidius από το στόμα σου και στου υπουργου το αυτί.Δυστυχώς όμως υπαρχει και μια άλλη παράμετρος που μου επισήμανε συνάδερφος που γνώρισα στην επιμόρφωση για τους υπολογιστές και δουλεύει στο υπουργείο9δυστυχώς όχι στο τμήμα μεταθέσεων),η αλλαγή ηγεσίας.Αυτή είναι που αποφασίζει τον αριθμό των μετατιθέμενων.Μόνο τίς δύο τελευταίες χρονιές είχαμε μεγάλη πτώση των βάσεων,επί Γιανακου-Καλού όταν ελάμβαναν υπόψη προκαταβολίκά τις αποσπάσεις που θα γίνονταν(και γίνονταν πολλές επί των ημερών τους).Τώρα ο νέος υπουργός διατυμπανίζει οτί θα περιορίσει δραστικά τις αποσπάσεις.Γενικά δεν ξέρουμε ποιά είναι η προθεση του γενικά ως προς τις μεταθέσεις.Παντως πιστεύω οτι μια πτώση,έστω και μικρή στις βάσεις σίγουρα θα υπάρξει.

Αποσυνδεδεμένος quantic

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ.04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μαρτίου 13, 2008, 01:12:16 am »
Mία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει!
Πρόκειται να βγούν διαφορετικές βάσεις ανά ειδικότητα στον κλάδο φυσικών για φέτος;
Γιατί οι πίνακες με τα κενά/πλεονάσματα ζητήθηκαν ξεχωριστά για φυσικούς χημικούς βιολόγους κλπ;
Και αν είναι τελικά έτσι υπάρχει καμμιά πρόβλεψη για το αν θα ανέβουν ή θα πέσουν για καθεμιά ειδικότητα;

Ναι, το άκουσα κι εγώ και το διασταύρωσα. Δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσουν στις επικείμενες μεταθέσεις, όμως αυτή είναι η πρόθεσή τους (στο Υπουργείο). Υπάρχουν πάντως σοβαρά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο εφαρμογής αυτής της ενέργειας, κατά πόσο θα είναι αμερόληπτη και δίκαιη. Π.χ. αν η Α΄ Καβάλας ζητήσει για μετάθεση 8 θέσεις Γεωλόγων και 2 Φυσικών, μήπως μπουν στην Α΄Γεωλόγοι με 50 μόρια, ενώ Φυσικοί με περισσότερα μόρια δεν πάρουν την μετάθεση!

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Μαρτίου 13, 2008, 09:22:06 am »
Ναι, το άκουσα κι εγώ και το διασταύρωσα. Δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσουν στις επικείμενες μεταθέσεις, όμως αυτή είναι η πρόθεσή τους (στο Υπουργείο). Υπάρχουν πάντως σοβαρά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο εφαρμογής αυτής της ενέργειας, κατά πόσο θα είναι αμερόληπτη και δίκαιη. Π.χ. αν η Α΄ Καβάλας ζητήσει για μετάθεση 8 θέσεις Γεωλόγων και 2 Φυσικών, μήπως μπουν στην Α΄Γεωλόγοι με 50 μόρια, ενώ Φυσικοί με περισσότερα μόρια δεν πάρουν την μετάθεση!

Μα, αυτό ακριβώς δεν είναι και το ζητούμενο; Να ξεχωρίσουν οι ειδικότητες; Δε μπορεί από τη μια να διαμαρτυρόμαστε ότι οι άλλες ειδικότητες μας παίρνουν τις θέσεις και να ζητούμε ξεχωριστούς διορισμούς, κι από την άλλη να ζητούμε ενιαίες μεταθέσεις! Τέτοιες "αδικίες" στην περίπτωση αυτή θα είναι και αναπόφευκτες...

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μαρτίου 13, 2008, 02:01:53 pm »
Περίεργη ηρεμία πριν από την "καταιγίδα"...
Την άλλη βδομάδα λογικά βγαίνουν οι μεταθέσεις και δεν σας βλέπω ιδιαίτερα να "αγχώνεστε"...
Προσωπικά είμαι στην τσίτα...και λόγω ειδικότητας (ΠΕ20)
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 13, 2008, 02:46:25 pm »
Είναι στο τελικό στάδιο, παιδιά. Χθες με πήραν τηλ. για τη συνυπηρέτηση με το σύζυγο στην ίδια περιοχή και, αφού το διευθετήσαμε, μου είπαν ότι πολύ σύντομα θα βγουν. Για να φτάσουν στο σημείο όπου έφτασαν με την αίτησή μου, είναι φανερό ότι το ποιος πάει ή δεν πάει πού είναι αυτό που κάνουν οι υπολογιστές τους αυτές τις μέρες! Και αν το πάνε με αλφαβητική σειρά των Νομών, όπως είναι οι περοχές στο έντυπο μετάθεσης, χθες κάνανε το Φ!Άρα συντομότατα το βλέπω!

Αποσυνδεδεμένος quantic

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ.04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 13, 2008, 04:47:01 pm »

Μα, αυτό ακριβώς δεν είναι και το ζητούμενο; Να ξεχωρίσουν οι ειδικότητες; Δε μπορεί από τη μια να διαμαρτυρόμαστε ότι οι άλλες ειδικότητες μας παίρνουν τις θέσεις και να ζητούμε ξεχωριστούς διορισμούς, κι από την άλλη να ζητούμε ενιαίες μεταθέσεις! Τέτοιες "αδικίες" στην περίπτωση αυτή θα είναι και αναπόφευκτες...
Ας μη κάνουμε εύκολες γενικεύσεις. Δεν υπήρξε διαμαρτυρία "ότι οι άλλες ειδικότητες μας παίρνουν τις θέσεις " έτσι όπως θέλεις να το παρουσιάσεις συνάδελφε. Ζητήσαμε και έγινε δεκτό, προκειμένου να είναι αντικειμενικός ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, να διαγωνίζονται όλοι με ίσους όρους για τις ίδιες θέσεις. Να θυμίσω ότι μέχρι τον προτελευταίο διαγωνισμό όλες οι ειδικότητες ΠΕ.04 διεκδικούσαν τις ίδιες θέσεις, όχι όμως με ισότιμα θέματα.(Των Φυσικών γενικώς ομολογουμένως από δύσκολα ως πολύ δύσκολα, των

Αποσυνδεδεμένος tzina

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07be a teacher---be a hero!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 13, 2008, 08:56:33 pm »
πωπω παιδιά κουράγιο για τις μεταθέσεις. Θυμάμαι πέρσι που μου χε βγει η ψυχή και μετά βγήκαν οι μεταθέσεις. Φέτος είπα να απέχω μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένη εδώ που είμαι. Για να δούμε ..τι θα κάνουμε του χρόνου(αν χρειαστει). Και πάλι να βγουν σύντομα οι μεταθέσεις σας..και να είναι καλά τα νέα για τουςς περισσότερους!

Αποσυνδεδεμένος Zafiris

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:07:52 am »
Περίεργη ηρεμία πριν από την "καταιγίδα"...
Την άλλη βδομάδα λογικά βγαίνουν οι μεταθέσεις και δεν σας βλέπω ιδιαίτερα να "αγχώνεστε"...
Προσωπικά είμαι στην τσίτα...και λόγω ειδικότητας (ΠΕ20)

Κι εγώ ενδιαφέρομαι ως ΠΕ19, αλλά δυστυχώς με τις υπεραριθμίες να βαράνε κόκκινο δε μας βλέπω καλά... Για πολλά χρόνια........

Αποσυνδεδεμένος evid

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 14, 2008, 10:42:22 am »
Δηλαδή ως ΠΕ19 δεν έχουμε καμία ελπίδα να μετακινηθούμε...;  :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871