0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέει πως τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα (όπου υπηρετούσαν οι περισσότεροι από τους φιλόλογους που συνταξιοδοτήθηκαν) θα υπάρχει πτώση των βάσεων.
Mία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει!Πρόκειται να βγούν διαφορετικές βάσεις ανά ειδικότητα στον κλάδο φυσικών για φέτος; Γιατί οι πίνακες με τα κενά/πλεονάσματα ζητήθηκαν ξεχωριστά για φυσικούς χημικούς βιολόγους κλπ;Και αν είναι τελικά έτσι υπάρχει καμμιά πρόβλεψη για το αν θα ανέβουν ή θα πέσουν για καθεμιά ειδικότητα;
Ναι, το άκουσα κι εγώ και το διασταύρωσα. Δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσουν στις επικείμενες μεταθέσεις, όμως αυτή είναι η πρόθεσή τους (στο Υπουργείο). Υπάρχουν πάντως σοβαρά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο εφαρμογής αυτής της ενέργειας, κατά πόσο θα είναι αμερόληπτη και δίκαιη. Π.χ. αν η Α΄ Καβάλας ζητήσει για μετάθεση 8 θέσεις Γεωλόγων και 2 Φυσικών, μήπως μπουν στην Α΄Γεωλόγοι με 50 μόρια, ενώ Φυσικοί με περισσότερα μόρια δεν πάρουν την μετάθεση!
Παράθεση από: quantic στις Μαρτίου 13, 2008, 01:12:16 amΝαι, το άκουσα κι εγώ και το διασταύρωσα. Δεν ξέρω αν θα το εφαρμόσουν στις επικείμενες μεταθέσεις, όμως αυτή είναι η πρόθεσή τους (στο Υπουργείο). Υπάρχουν πάντως σοβαρά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο εφαρμογής αυτής της ενέργειας, κατά πόσο θα είναι αμερόληπτη και δίκαιη. Π.χ. αν η Α΄ Καβάλας ζητήσει για μετάθεση 8 θέσεις Γεωλόγων και 2 Φυσικών, μήπως μπουν στην Α΄Γεωλόγοι με 50 μόρια, ενώ Φυσικοί με περισσότερα μόρια δεν πάρουν την μετάθεση!Μα, αυτό ακριβώς δεν είναι και το ζητούμενο; Να ξεχωρίσουν οι ειδικότητες; Δε μπορεί από τη μια να διαμαρτυρόμαστε ότι οι άλλες ειδικότητες μας παίρνουν τις θέσεις και να ζητούμε ξεχωριστούς διορισμούς, κι από την άλλη να ζητούμε ενιαίες μεταθέσεις! Τέτοιες "αδικίες" στην περίπτωση αυτή θα είναι και αναπόφευκτες...
Περίεργη ηρεμία πριν από την "καταιγίδα"...Την άλλη βδομάδα λογικά βγαίνουν οι μεταθέσεις και δεν σας βλέπω ιδιαίτερα να "αγχώνεστε"...Προσωπικά είμαι στην τσίτα...και λόγω ειδικότητας (ΠΕ20)