0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, όλοι αυτό μου λένε αλλά αν δεν έχω άλλη επιλογή τί θα κάνω; Αναγκαστικά θα πάω Σαντορίνη. Γι αυτό αν κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες ή αν γνωρίζει κάποιον καλό χριστιανό πρόθυμο να μας βοηθήσει εκεί θα ήμουν ευγνώμων. Οικογενειακώς θα πάμε οπότε σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά και ο άντρας μου αφού θα παραιτηθεί από την τωρινή του δουλειά. Θα κάνει και ο άντρας μου τα χαρτιά του για αναπληρωτής μόνο Β Κυκλάδων αλλά μέχρι να τον πάρουν κι αν τον πάρουν πρέπει κάτι να βρει
Να ρωτήσω, Θηρασια έχει κενό στην ειδικότητά σου;είναι δίπλα στη Σαντορίνη, έχει καθημερινά τουλάχιστον 2 δρομολόγια και είναι σχετικά καλά τα ενοίκια. Δίνει 11 μόρια νομίζω.
Ξέρω μόνο ότι έχει σίγουρα Σαντορίνη. Πήρα τηλέφωνο τη δευτεροβάθμια Κυκλάδων να ρωτήσω αν πάνω κάτω γνωρίζουν τα κενά και μου είπε επί λέξη: το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Νευρίασα πάρα πολύ γιατί της μίλησα ευγενικά και αυτή ήταν αγενέστατη. Θα σας φωνάξουμε λέει την ημέρα της ορκωμοσίας θα σας βάλουμε να επιλέξετε και ίσως και περισσότερα από τα κενά που υπάρχουν (δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε) και βλέπουμε. και θα πρέπει σε 2 βδομάδες να βρούμε σπίτι δλδ .Δεν ξέρω. Νιώθω ότι χάνουμε και την αξία μας