0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μας κοροιδεύουν !!!! εδω δεν κάλυψαν τα υπάρχοντα κενά και μιλάει γι αυτά που πρόκειται να δημιουργηθούν και θα τα καλύψει όλα στη β φαση; αρα να περιμένουμε μεγαλη β φαση με βαση τα λεγόμενά της...αν ξερει κάποιος κάτι ας μας απαντήσει
Για πε11 β φάση τι θα γίνει ξέρουμε; Με ένα αριθμό 2166 σε σχέση με τα περσινά κάποιος ήταν μέσα τώρα πάνω κάτω να υπολογίζει για γ;
συναδελφοι/ισσες καλησπερα. Πρωτη φορά που γράφω στο φορουμ. Εχω, οπως ολοι μας αρκετο αγχος με τις φασεις.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος μπορει να μου απαντησει.Ειμαι πε70 με θεση 5853 ( περιπου ) στον πινακα του ασεπ. Υπαρχει περιπτωση στη β φαση να πιασω θεσσαλονικη? Αμα δωσει πολλα ζεπ?ευχαριστω!
Οι τοποθετήσεις του υπαρχοντος προσωπικού σε κάποιες μεγάλες διευθύνσεις θα ολοκληρωθούν μετά την πρώτη βδομάδα Οκτωβρίου βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που αναρτησαν
αν ο τελευταιος ΑΠΩ αναπληρωτης που προσληφθηκε Α φαση ειχε Χ μορια, τοτε οντως επομενος ΑΠΩ θα εχει Χ ή λιγοτερα
Κι αν κάποιος με περισσότερα μόρια είχε απενεργοποιήσει την αίτησή του πριν "τρέξει" το σύστημα για την Α´ φάση και την ενεργοποίησε πάλι μετά για τη