0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος ποσα μορια θα παρει ενας ΑΠΩ και ποσα ενα ΑΜΩ στο συνολο εαν υποθεσουμε αναληψη υπηρεσιας 1η Νοεμβρη. Ευχαριστω
Ως ΑΠΩ θα συγκεντρωσει 8 μηνες πραγματικη υπηρεσια, αν υποθεσουμε οτι θα βγει η αποφαση προσληψης 1/11 . Επισης αν υποθεσουμε οτι οι επομενοι πινακες ΑΣΕΠ θα καταρτιστουν με τις διαταξεις που καταρτιστηκαν και οι προηγουμενοι και οτι καθε μηνας υπηρεσιας θα μετραει 1 μοριο τοτε θα συγκεντρωσει 8 μορια.Ως AMΩ σημαινει οτι θα προσληφθει για να εργαστει το λιγοτερο 9 ωρες και το μεγιστο (οπως συνηθως συμβαινει) για 15 ωρες. Οποοτε θα παρει αναλογικα τα 15/23 επι 8 μηνες πραγματικης υπηρεσιας για προσληψη στη δευτεροβαθμια και σε μορια θα παρει 15/23 επι 8 =5,217 (κι αν δεν εχει εργαστει στο παρελθον ξανά τοτε θα του προσμετρηθει το ακεραιο μερος δηλ 5 μορια)
Παιδιά δεν ξέρω αν έκανε λάθος, πάντως ήταν κατηγορηματική γι αυτό. Επίσης και πέρυσι έχω να πω προς τα μέσα Νοεμβρίου έγινε κάτι αντίστοιχο...περιμέναμε μια φάση μέρες μετά και έτρεξε απροσδόκητα νωρίτερα...το θυμάμαι γιατί με είχαν πάρει και αναρωτιομουν τι είναι αυτό το μήνυμα που ηρθε ενώ δεν περίμενα να ανακοινωθούν ονόματα...μην ξεχνάμε ότι εν όψει εκλογών κάνουν θαύματα...θα δείξει...καλή επιτυχία!