0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας,Η ευγενική κυριουλα σήμερα μου είπε ότι θα γίνει μια συνολική φάση για όλους και όχι μόνο γι αυτούς που δεν πήραν, από βδομάδα....τέλος β2 και β3...πάμε για γ !Έχει γίνει το τηλεφώνημα στην κυριουλα η αγαπημένη μου συνήθεια πλέον.... Αφού ακόμα κι αν με καλέσουν σε επόμενη φάση υπόσχομαι να συνεχίζω να της τηλεφωνώ...😁
Καλημέρα σας,Η ευγενική κυριουλα σήμερα μου είπε ότι θα γίνει μια συνολική φάση για όλους και όχι μόνο γι αυτούς που δεν πήραν, από βδομάδα....τέλος β2 και β3...πάμε για γ !Έχει γίνει το τηλεφώνημα στην κυριουλα η αγαπημένη μου συνήθεια πλέον.... Αφού ακόμα κι αν με καλέσουν σε επόμενη φάση υπόσχομαι να συνεχίζω να της τηλεφωνώ...
Δηλαδή σας είπε ότι θα πάμε απευθείας στη Γ φάση και ότι αυτή τη βδομάδα δεν θα γίνουν προσλήψεις? από τη μια λογικό, τόσο που το έχουν καθυστερήσει το περίμενα να τα μαζέψουν όλα και να κάνουν Γ φάση κατευθείαν. Γενικά ότι να ναι. δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο αλλάζουν τα πράγματα από μέρα σε μέρα.
Λογικο και παραλογο!!!!Και βεβαια πλεον φαινεται λογικο! Παραλογο ειναι να περιμενουμε εδω τοσο καιρο,να μαντευουμε,να ελπιζουμε.Παραλογο επισης τα παιδια οι μαθητες να μηνκανουν μαθηματα που πρεπει! Λογικο ειναι λοιπον ...... να γινει πλεον γ φαση! Λογικο ειναι να παμε στο εξωτερικο! Παραλογο να μενουμε εδω στην χωρα που δεν σεβεται εργαζομενο εκπαιδευτικο! Ναι ειναι λογικο πλεον!
Οπότε περιμένουμε αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται μία και καλή φάση; Mε όλες τις ειδικότητες μέσα;