0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,επιχειρώ να στείλω τα χαρτιά μου στο mydocs, αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Μπαίνω μέσω taxis, κάνω εγγραφή. Και μετά; Ευχαριστώ
g.t,ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς, εξακολουθώ να μπερδεύομαι. Κάνω την εγγραφή κι επιλέγω "Υποβολή". Μετά εμφανίζονται: Θέμα (οκ ως εδώ) και Αιτούμαι. Το Αιτούμαι είναι αυτό που στην εγκύκλιο εμφανίζεται ως Σώμα Κειμένου; ΣΩΣΤΑ . ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
χίλια ευχαριστώ g.t,κατάλαβα! τελευταία ερώτηση και σόρρυ για το διαρκές πρήξιμο: στο σώμα του κειμένου οφείλω να συμπεριλάβω αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτόν όμως δεν τον λαμβάνω αφού πρώτα υποβάλω την αίτηση;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση g.t.Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Σε περίπτωση που κανείς θέλει να κάνει ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, η επιλογή αυτή δίνεται εντός της ήδη οριστικοποιημένης αίτησης.Συγγνώμη αν σας κουράζω, έχω διαβάσει την εγκύκλιο αλλά είναι η πρώτη φορά που ζητάω μετάθεση.
Ευχαριστώ και πάλι. Συγγνώμη αν δεν το έθεσα σωστά. Έχω οριστικοποιήσει την αίτηση. Ανοίγοντας την αίτησή μου, επάνω δεξιά έχει πλέον μόνο την επιλογή "εκτύπωση" και όχι κάποια επιλογή "ανάκληση αίτησης" όπως η εικόνα 8 στη σελίδα 12 του οδηγού. Υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή που ανοίγω την αίτησή μου; Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό;
Καλησπέρα.....Έχω πατήσει οριστικοποίηση της αίτησης και περιμένω εδώ και 30 λεπτά για να οριστικοποιηθεί....αργεί τόσο πολύ η διαδικασία ή έχει πρόβλημα το teachers;;;