0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά υπάρχει κάποιος καλός συνάδελφος που είναι αρκετά μερακλής και αρκετά εξωστρεφής να φτιάξει έναν πίνακα με τις αρχικές αιτήσεις συνταξιοδότησης ανά νομό; Όσο και να πείς μία ιδέα θα πάρουμε για τα εν δυνάμει κενά.Δεν είναι δα και καμιά απόρρητη πληροφορία. Αρκεί να μιλησεις με τον αρμόδιο υπάλληλο ή κάποιον αιρετό.Θα μου πεις "εσύ γιατί δε ρωτάς έναν αιρετό του ΠΥΣΔΕ που σε ενδιαφέρει και μας ζαλίζεις στο forum;"Άλλο εγώ. Εγώ ντρέπομαι να ρωτήσω.
[...] Για ποιό λόγο; Επειδή εσύ ντρέπεσαι; Κάπου ωπα δηλαδή.
Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έκανα αίτηση μετάθεσης τον Οκτώβριο. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν συμβεί τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου που αφορούν γάμο. Φυσικά αν μπορούσα να προβλέψω το μέλλον, δε θα είχα κάνει αίτηση μετάθεσης. Δεν επιθυμώ ακόμη κι αν μου εγκριθεί η μετάθεση να μετατεθώ πλέον λόγω του γεγονότος που αναφέρω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι τώρα ή αν η μετάθεσή μου εγκριθεί ώστε να παραμείνω στον τόπο που εργάζομαι σήμερα και να μην μετατεθώ; Υπάρχει περίπτωση ακόμη κι αν εγκριθεί η μετάθεση τώρα τον Μάρτιο, να ζητήσω απόσπαση τη φετινή περίοδο αποσπάσεων ώστε να παραμείνω στον τόπο που είμαι σήμερα; Γενικά τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ.
1. Πήγαινε τον humor sensor σου για σέρβις, ΤΩΡΑ.2. Υπάρχουν μερακλήδες συνάδελφοι που κάνουν παππάδες.3. Δεν ζήτησα τίποτε από κανένα. Απλώς ευχήθηκα να υπήρχε.
Εγκύκλιοι για τον προσδιορισμό κενών οργανικών θέσεων και πλεονασμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού για τις μεταθέσεις του έτους 2024Στους οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικούς δεν θα υπολογιστούν οι εκπαιδευτικοί που θα αποχωρήσουν αυτοδίκαια από την υπηρεσία μέχρι 31 Αυγούστου 2024 (άρθρο 4 Π.Δ. 50/1996) ούτε οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία από 1 έως και 12 Φεβρουαρίου 2024 (άρθρο 46, παρ. 1 του Ν. 4777/2021-ΦΕΚ25Α’, υπ’ αριθμ. πρωτ 5420/Ε3/18-01-2024 - ΑΔΑ: ΨΡ2Ο46ΝΚΠΔ-Ω33 έγγραφο) και δεν την ανακάλεσαν μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2024.Στη Δευτεροβάθμια παραμένει: "Τα αλγεβρικά αθροίσματα των στηλών 4α και 4β του πίνακα
Απ οτι βλεπω μας εχεις ετοιμη και τη διαφορα της φετινης σε σχεση με την περσινη εγκύκλιο.Επιβεβαιωνεται λοιπον η πληροφορια (φασφαλης) οτι για τον υπολογισμο των φετινων μεταθεσεων θα ληφθουν υποψη ΚΑΙ οι ανακλησεις, γεγονος που δε συνεβη κατά τις περσινές, τουλαχιστον με οσα ειχαν δημοσιοποιηθει στις περσινες σχετικες αναρτησεις (πιθανολογω οτι θα γνωριζεις λεπτομερειες επ αυτου).Ως προς τον αλγοριθμο δε νομιζω να περιμενε κανεις να συμβει οποιαδηποτε βελτιωση, αφού αυτο δεν συνεβη περυσι που ειχαμε και εκλογες
Ναι, περσι υπολογίστηκαν νωρίς τα κένα (πριν λήξουν οι ανακλήσεις), οπότε δεν υπολογίστηκαν οι ανακλήσεις.
Ξερει κανεις ποτε περιπου θα βγουν; Αρχες ή τελη Μαρτιου;