0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς οι περισσότερες δευτεροβάθμιες δεν ανακοινώνουν ούτε την πρώτη επιλογή, οπότε δεν προσφέρει και πολλά ο πίνακας μου.
Διαφωνώ. Προσφέρει πολλά. Την περσινή χρονιά είχε μεγάλο σουξέ η φόρμουλα που προτείνω για πολύ κόσμο. Πίστεψε με.
Ναι τελικά βελτιώθηκε η κατάσταση. Φυσικά παραμένει απαράδεκτο το γεγονός ότι η κάθε διεύθυνση ανακοινώνει ό,τι θέλει. Άλλο ένα θέμα για το οποίο οι αιρετοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μόνο να "ζητάνε" ένα "πιο δίκαιο σύστημα μεταθέσεων" ξέρουν.
Με βάση τους πίνακες και τη σειρά μου (και αφού αφαίρεσα και αυτούς που ζητούν να φύγουν) είμαι 3 θέσεις παρακάτω από τον αριθμό που ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα πάρουν στη Διεύθυνση που με ενδιαφερει. Επομένως (και με δεδομένο ότι βλέπω και κάποια κενά στη στήλη F: τόπος μετάθεσης) να υποθέσω ότι είναι πολύ δύσκολο. Έτσι;
Επίσης αποφασίστηκε, κατόπιν πρότασής μας, οι εκπαιδευτικοί που εντάσσονται σε ειδική κατηγορία να μετατίθενται στην πρώτη τους προτίμηση (ακόμα κι αν δεν υπάρχει οργανικό κενό και χωρίς η μετάθεση τους να επηρεάζει τα δηλωθέντα στο σύστημα κενά-πλεονάσματα), ανοίγοντας παράλληλα οργανικό κενό στην περιοχή από την οποία μετατίθενται.Πηγή: Θεόδωρος Κατσωνόπουλος
Αυτο ισχύει καθέ χρόνο ή αλλάζει κάθε φορά?
Θα σου πρότεινα να κάνεις τα παρακάτω:1.
Μήπως σε αυτά πρέπει να υπολογίσουμε και αυτούς που διορίστηκαν πέρυσι και θα πάρουν φέτος οργανική; Πχ στην περιοχή που με ενδιαφέρει έστω ότι έχω 50 οργανικά κενά (περσινές συνταξιοδοτήσεις+ φετινές συνταξιοδοτήσεις + όσους ζήτησαν μετάθεση αν την πάρουν τελικά), θα πρέπει να υπολογίσω πως πέρυσι διορίστηκαν 30 πχ άτομα τα οποία επίσης θα πάρουν κ οργανική. Σωστά;
Ποιός προηγείται στην επιλογή ενός οργανικού κενού? Ο νεοδιόριστος του 22 που παίρνει τώρα μετάθεση ή ο νεοδιόριστος του 23 που ζητάει φέτος οριστική τοποθέτηση?