0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα μουσικά σχολεία, δεν δηλώνεις απλά περιοχή που θες να πας, αλλά συγκεκριμένο σχολείο - ειδικότητα.Στο teachers.minedu, είχαν ανοίξει για δήλωση μόνο τα κενά που δήλωσαν τα σχολεία, άρα από τη στιγμή που μου άνοιξε το σύστημα το σχολείο για να το δηλώσω, είχε κενό στο όργανο μου.Σύμφωνα με αυτόhttps://e-wall.net/54957/metatheseis-mousikon-eidikotiton-se-mousika-scholeia-gia-to-2024/Δεν δόθηκε η ειδικότητα μου στο σχολείο επιλογής σε κανέναν (άρα ξέρω πως δεν την πήρα ούτε εγώ).Γι'αυτό και το ερώτημα μου, μπορούν απλά να μην την δώσουν; Και αν ναι, μπορεί μετά να την πιάσει κάποιος με διορισμό;Εκτός αν θεωρήθηκε πως δεν πληρώ κάποιο κριτήριο (που δεν το πιστεύω), οπότε να κινηθώ με ένσταση. Αλλά θα μάθω γιατί δεν την πήρα;Υ.Γ. Στα μουσικά σχολεία, δεν υπάρχουν μόρια για μεταθέσεις. Συνεδριάζει μία επιτροπή και αποφασίζει.
Για την δευτεροβάθμια είπαν ότι τρέχει σήμερα το σύστημα. Ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα εκκρεμεί η υπογραφή του υπουργού οπότε δεν θα ανακοινωθούν επίσημα. Ωστόσο θα μπορεί κάποιος να μάθει τα αποτελέσματα στέλνοντας μήνυμα στους αιρετούς
Επειδή δεν μπορώ να δω τα κενά, μήπως είναι της ειδικής αγωγής; Αυτά έχουν αναρτήσει και σε άλλο site.
Μήνυμα ή τηλέφωνο ο Κατσωνοπουλος απαντά..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των Αιρετών του ΚΥΣΠΕ. Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε 2024.Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μόλις ολοκληρώθηκε από το ΚΥΣΠΕ η διαδικασία των Μεταθέσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής.Μετά την υπογραφή τους από τα μέλη του ΚΥΣΠΕ, οι μεταθέσεις προωθήκαν στον Υπουργό για υπογραφή.Λεπτομέρειες για το θέμα αυτό θα ακολουθήσει με αυριανή ανακοίνωση των Αιρετών του Κλάδου.Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όσους πήραν την πολυπόθητη μετάθεση και να ευχηθούμε καλή τοποθέτηση!Πάντα στη διάθεσή σαςΟι Αιρετοί του ΚΥΣΠΕΦασφαλής ΝίκοςΑντωνιάδης ΤάσοςΕίναι πολύπλοκη διαδικασία ο υπολογισμός του ποσοστού ικανοποίησης. Αύριο.
Έχει κάποιος τον αριθμό του;
Γιατί είναι πολύπλοκη η διαδικασία υπολογισμού;
1865 συνάδελφοι πήραν μετάθεση στη Γενική, όμως τα κενά που δόθηκαν πριν λίγες μέρες είχαν σύνολο 1359. Αυτό σημαίνει ότι έγιναν περισσότερες μεταθέσεις? Για πείτε τι γίνεται... κατάλαβα λάθος? Έχουμε και αγωνία