0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιμα;;;Όταν θα δώσουν κενά που δεν υπήρχαν σε ανθρώπους που θα έρθουν με μετάθεση, αφού έχουν γίνει οι βελτιώσεις και οι οριστικές τοποθετήσεις;
Δηλαδή αν κάποιος πήρε οργανική μετά από μετάθεση π.χ 1 ώρα μακριά από το σπίτι του και κάποιος τώρα φύγει από την περιοχή αυτή με συμπληρωματική μετάθεση, αφήνοντας ένα οργανικό καλύτερο κενό δε θα έπρεπε να έχει ξανά το δικαίωμα για εκ νέου δήλωση τοποθέτησης;
Μήπως μετατιθεμενους και νεοδιόριστους μας τοποθετήσουν προσωρινά για φέτος; Ετσι δε θα αδικηθούν οσοι εχουν ζητήσει βελτίωση.
Εγώ τώρα θα πάρω μετάθεση αλλά είναι άδικο να μην τρεξουν ξανά όλες οι αιτήσεις μεταθέσεων καθώς και οι βελτιώσεις.
Ερώτηση: Έστω μια διεύθυνση πρωτοβάθμιας Α που δεν είχε καν οργανικές. Σε αυτήν έκαναν αίτηση για μετάθεση 6 άτομα σύμφωνα με πίνακες trust. Αλλά δεν πήρε κάνεις αφού δεν ειχε γίνει σύσταση οργανικών. Οι 4 από αυτούς πήραν απόσπαση σε αυτήν την περιοχή. Οι δύο που δεν πήραν είχαν όμως παραπάνω μόρια. Αυτό τι σημαίνει α) ότι δεν έκαναν αίτηση για απόσπαση γιατί ήταν της λογικής ή μετάθεση ή τίποτα ή β) ότι για μετάθεση είχαν περισσότερα μόρια αλλά για απόσπαση όχι (είναι διαφορετικά, έτσι;) οπότε δεν κατάφεραν απόσπαση; Σε αυτήν την διεύθυνση όμως είχε πολλά λειτουργικά. Αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρναν πάλι απόσπαση ή το λειτουργικό κενό δεν σημαίνει ότι το δίνει σίγουρα για απόσπαση; Συγνωμη που ρωτάω πράγματα πολύ γνωστά προφανώς αλλά είμαι αναπληρώτρια τόσα χρόνια οπότε δεν ασχολήθηκα ποτέ με αποσπάσεις και μεταθέσεις.
Ναι τώρα εσύ το βλέπεις από την πλευρά του διορισμένου. Εγώ το βλέπω από την πλευρά της υποψήφιας διορισμού. Και το ρωτάω για να καταλάβω πόσοι από αυτούς τους 6 θα πάνε για συμπληρωματική μετάθεση στην περιοχή που με ενδιαφέρει . Από ο,τι κατάλαβα από την απάντησή σου ήθελαν μετάθεση και όχι απόσπαση σίγουρα; Άρα να υπολογίζω και τους 6 για συμπληρωματική μετάθεση; Αν έκαναν ανάκληση δεν θα ήταν στον πίνακά σου, σωστά;
Ωραία, ευχαριστώ! Δηλαδή υπολογίζω ότι θα πάρουν συμπληρωματική μετάθεση 4-6;