0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει και τώρα φάση βελτιώσεων ή θα ξαναδοθεί το δικαίωμα;Απ ότι νομίζω έγιναν το προηγούμενο διάστημα στις περισσότερες διευθύνσεις
Υπάρχει και τώρα φάση βελτιώσεων ή θα ξαναδοθεί το δικαίωμα; Απ ότι νομίζω έγιναν το προηγούμενο διάστημα στις περισσότερες διευθύνσεις
Υπάρχει, σύμφωνα με αυτή την οδηγία https://e-wall.net/64800/diefkriniseis-schetika-me-tis-metatheseis-kai-apospaseis-melon-eep-evp/Στο τέλος αναφέρεται σε μεταθέσεις εντός περιοχής, οι οποίες είναι οι βελτιώσεις, για όσους φυσικά δεν πήραν βελτίωση θέσης τον Μάιο.
Αυτο το "αποφασιζομεν και διατασσομεν" να γινει διεκδικηση των θεσεων μονο απο αυτους που δεν ικανοποιηθηκε καποια επιλογη τους στις αιτησεις μεταθεσεων, τι φαση; Δηλαδη ειναι δυσκολο να τρεξουν ολα απο την αρχη αλλα ειναι ευκολο απλα να παρανομεις και να αδικεις;
Πάντως, νομίζω ότι οι νεοσυσταθείσες οργανικές ήδη δόθηκαν σε αυτούς που βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ (
Πότε λέτε να βγει η εγκύκλιος για τις νεοσύστατες οργανικές ειδικοτήτων( για όσους κλάδους δεν είχαν άτομα στη διάθεσή;! Τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα;7
Όχι παντού ανά την Ελλάδα!