0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είχατε κάνει αίτηση βελτίωσης θέσης, είχατε δηλώσει και σχολεία. Αν δεν υπήρχαν κενές θέσεις να επιλέξετε η αν δεν τη θέλατε την οργανική που ήταν κενή, γιατί να επιλέξετε σχολεία. Τι σημαίνει αυτό, ότι η αίτηση βελτίωσης δεν ισχύει;
Σε τι αναφέρεσαι; Στις αιτήσεις βελτίωσης θέσης που έγιναν τον Οκτώβρη.
Δεν ισχύει αυτό σε όλες τις ΔΔΕ. Ας πουμε στη δική μου σου κάνουν υποχρεωτική τοποθέτηση αν υπάρχει κενή οργανική, ακόμη κ αν δεν την δηλώσεις ….δεν έχεις δικαίωμα να είσαι στη διάθεση
μπορούσες να επιλέξεις και σχολεία στα οποία την οργανική την είχε άλλος συνάδελφος μήπως σε περίπτωση που αυτός κάνει βελτίωση και αδειάσει η οργανική. Οι αιτήσεις βελτίωσεις που κάναμε εξετάστηκαν νομίζω τον Μάϊο, Ιούνιο. οπότε αν δεν καρποφόρησε τότε η αίτηση δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή ισχύει ακόμα.
Mα πώς να κάνει κάποιος βελτίωση θέσης, για να την διεκδικήσει κάποιος άλλος την θέση αυτή, όταν δεν υπάρχουν κενά.
Την αίτηση βελτίωσης θέσης και επιλογής σχολείων την κάνεις σε περίπτωση που ανοίξουν θέσεις. Οι θέσεις τώρα άνοιξαν, με τις νέες οργανικές. Νωρίτερα τι να επιλέξεις;;;
Αυτό με τις νέες οργανικές είναι κόλπο γκρόσο. Κανονικά έπρεπε να τις είχε φτιάξει τον Ιανουάριο-φεβρουάριο για να δοθούν για τις μεταθέσεις του Μαρτίου και θα μπορούσαν να τις διεκδικήσουν όλοι όσοι είχαν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης. Δεν τις έφτιαξε. Θα μπορούσε να τις φτιάξει τον Απρίλιο-Μάιο για να μπορέσουμε να τις διεκδικήσουμε όσοι κάναμε αίτηση για βελτίωση θέσης. Δεν τις έφτιαξε και τότε. Τις φτιάχνει λοιπόν κατα καλόκαιρο και οι μόνοι που μπορούν να τις διεκδικήσουν είναι όσοι ελάχιστοι είναι στη διάθεσοι και όσοι "τυχεροί" πήραν μετάθεση με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Νομότυπα όλα.