*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2024  (Αναγνώστηκε 252036 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2024
« Απάντηση #1190 στις: Αυγούστου 20, 2024, 10:55:18 am »
Ti να κάνει λοιπόν ο αδικημένος;Να περιμένει του χρόνου μπας και πάρει μια οργανική καλύτερη με ότι ρίσκο εμπεριέχει αυτή η απόφαση ή να κάνει ένσταση και να τρέχει στα δικαστήρια; Γιατί έτσι θα πάει το θέμα δεν πρόκειται να αλλάξει .

Νομικά καλυμμένοι είναι. Όποιος θέλει ας τρέξει στα δικαστήρια. Δικαίωμα του.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:08:35 »

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: Αυγούστου 20, 2024, 11:20:45 am »
Ti να κάνει λοιπόν ο αδικημένος;Να περιμένει του χρόνου μπας και πάρει μια οργανική καλύτερη με ότι ρίσκο εμπεριέχει αυτή η απόφαση ή να κάνει ένσταση και να τρέχει στα δικαστήρια; Γιατί έτσι θα πάει το θέμα δεν πρόκειται να αλλάξει .
Ερμηνεία του νόμου είναι που επίτηδες έχει ασαφή διατύπωση. Αν δεν πάει νομικά (με αβέβαιο αποτέλεσμα), δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει. Τσάμπα είναι η ένσταση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί.

Αποσυνδεδεμένος neos2023c

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: Αυγούστου 21, 2024, 01:55:12 pm »
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Μια ερώτηση, την οποία έθεσα στη νέα Διεύθυνση όπου πήρα μετάθεση (με τις συμπληρωματικές ειδικοτήτων γενικής), και δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν:
Παράλληλα με τη μετάθεση, φέτος πήρα και απόσπαση σε άλλη διεύθυνση τον Ιούνιο. Έχω τη δυνατότητα να επιλέξω μη γίνει ανάκληση απόσπασης ή έγινε ήδη αυτόματη ανάκληση απόσπασης;

Εγώ επιθυμώ να εργαστώ για το 2024-25 στην περιοχή απόσπασης και όχι στην περιοχή  μετάθεσης. Τι πρέπει να κάνω. Αύριο λήγει από τη διεύθυνση μετάθεσης η προθεσμία δήλωσης περιοχών προσωρινής τοποθέτησης. Μήπως αν δηλώσω περιοχές, θα εγκρίνω (με έμμεσο τρόπο) την ανάκληση απόσπασης; Μήπως παράλληλα με τη δήλωση περιοχών, να υποβάλλω και στο πρωτόκολλο υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμών να μη γίνει ανάκληση απόσπασης; Γνωρίζω ότι για την ειδική αγωγή δινόταν η δυνατότητα οι μετατιθέμενοι (και παράλληλα αποσπασμένοι) να επιλέξουν ανάκληση ή όχι, όμως για τη γενική αγωγή δεν υπήρξαν τέτοιες οδηγίες. Η μήπως όχι και μου διέφυγε; Υπάρχει και άλλος/η συνάδελφος με ίδια περίπτωση με τη δική μου και πως την αντιμετώπισε;

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:10:47 pm »
Συνάδελφοι, καλησπέρα. Μια ερώτηση, την οποία έθεσα στη νέα Διεύθυνση όπου πήρα μετάθεση (με τις συμπληρωματικές ειδικοτήτων γενικής), και δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν:
Παράλληλα με τη μετάθεση, φέτος πήρα και απόσπαση σε άλλη διεύθυνση τον Ιούνιο. Έχω τη δυνατότητα να επιλέξω μη γίνει ανάκληση απόσπασης ή έγινε ήδη αυτόματη ανάκληση απόσπασης;

Εγώ επιθυμώ να εργαστώ για το 2024-25 στην περιοχή απόσπασης και όχι στην περιοχή  μετάθεσης. Τι πρέπει να κάνω. Αύριο λήγει από τη διεύθυνση μετάθεσης η προθεσμία δήλωσης περιοχών προσωρινής τοποθέτησης. Μήπως αν δηλώσω περιοχές, θα εγκρίνω (με έμμεσο τρόπο) την ανάκληση απόσπασης; Μήπως παράλληλα με τη δήλωση περιοχών, να υποβάλλω και στο πρωτόκολλο υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμών να μη γίνει ανάκληση απόσπασης; Γνωρίζω ότι για την ειδική αγωγή δινόταν η δυνατότητα οι μετατιθέμενοι (και παράλληλα αποσπασμένοι) να επιλέξουν ανάκληση ή όχι, όμως για τη γενική αγωγή δεν υπήρξαν τέτοιες οδηγίες. Η μήπως όχι και μου διέφυγε; Υπάρχει και άλλος/η συνάδελφος με ίδια περίπτωση με τη δική μου και πως την αντιμετώπισε;
Εγώ είμαι περίπου στην περίπτωσή σου. Πήρα μετάθεση και απόσπαση και θέλω να πάω στην μετάθεση. Κάλεσα στο τμήμα αποσπάσεων στο υπουργείο πριν δύο εβδομάδες να ρωτήσω πώς θα κάνω ανάκληση απόσπασης. Η υπάλληλος που απάντησε μου είπε ότι οι αποσπάσεις όσων μετατέθηκαν με τις συμπληρωματικές ακυρώνονται αυτόματα, όχι μόνο όσες αφορούν το ίδιο ΠΥΣΠΕ (που σε αυτή την περίπτωση είναι και λογικό), αλλά και οι άλλες, γιατί ζητήθηκαν από διαφορετικό ΠΥΣΠΕ από αυτό που είμαστε τώρα. Αυτό εμένα μου ακούγεται εν μέρει μόνο λογικό, γιατί θα έπρεπε τότε να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον εξακολουθεί να επιθυμεί απόσπαση (όπως εσύ) να κάνει εκ νέου αίτηση, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι το σύστημα δεν θα ανοίξει καθόλου, ούτε για ανακλήσεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:08:35 »

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1194 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:13:46 pm »
Εγώ είμαι περίπου στην περίπτωσή σου. Πήρα μετάθεση και απόσπαση και θέλω να πάω στην μετάθεση. Κάλεσα στο τμήμα αποσπάσεων στο υπουργείο πριν δύο εβδομάδες να ρωτήσω πώς θα κάνω ανάκληση απόσπασης. Η υπάλληλος που απάντησε μου είπε ότι οι αποσπάσεις όσων μετατέθηκαν με τις συμπληρωματικές ακυρώνονται αυτόματα, όχι μόνο όσες αφορούν το ίδιο ΠΥΣΠΕ (που σε αυτή την περίπτωση είναι και λογικό), αλλά και οι άλλες, γιατί ζητήθηκαν από διαφορετικό ΠΥΣΠΕ από αυτό που είμαστε τώρα. Αυτό εμένα μου ακούγεται εν μέρει μόνο λογικό, γιατί θα έπρεπε τότε να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον εξακολουθεί να επιθυμεί απόσπαση (όπως εσύ) να κάνει εκ νέου αίτηση, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι το σύστημα δεν θα ανοίξει καθόλου, ούτε για ανακλήσεις.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:18:37 pm »
Το σύστημα αποσπάσεων πλέον δεν κλείνει καθόλου. Είναι όλη τη χρονιά ανοιχτό.

Ανάκληση όμως δεν μπορείς να κάνεις.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:40:34 pm »
Εγώ είμαι περίπου στην περίπτωσή .......
Σε ευχαριστώ πολύ! Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το τηλ. τμηματος αποσπάσεων στο υπουργείο (έστω σε πμ, όπως επιθυμείς); δεν βρίσκω κάτι στον τηλ κατάλογο.
ΥΓ, μπήκα στο ΟΠΣΥΔ, προσπάθησα να κάνω νέα αίτηση απόσπασης (από πυσπε σε πυσπε/γενικη) και το σύστημα δε με αφήνει, μάλιστα τα υπηρεσιακά μου στοιχεία (στην αίτηση για γενική απόσπαση, που "άνοιξε" αλλά δεν "προχωράει") δείχνουν την παλιά οργανική.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2024, 03:00:16 pm από neos2023c »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:51:26 pm »
Από την ανακοίνωση των αποσπάσεων: 2103442167, 2103442467

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: Αυγούστου 21, 2024, 02:52:15 pm »
Από την ανακοίνωση των αποσπάσεων: 2103442167, 2103442467
Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος lavrentis1969

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: Αυγούστου 21, 2024, 05:31:08 pm »
τελοςπάντων καλή τοποθέτηση στους συναδελφους που πήραν νεα οργανική σήμερα. Ξερω οι υπόλοιποι θα κοιτάνε την ανακοίνωση μουδιασμένοι αλλα ας ελπίσουμε να ικανοποιηθούν του χρόνου .τι να πει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος efi1789

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1200 στις: Αυγούστου 23, 2024, 04:45:57 pm »
Συνάδελφοι …κάπου έχω χάσει τις εξελίξεις λόγω των φετινών ή και διαχρονικών παράδοξων….Στη δευτεροβάθμια δεν έκανε  συμπληρωματικές μεταθέσεις ακόμη και στις περιοχές που διόρισε;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1201 στις: Αυγούστου 23, 2024, 05:20:23 pm »
Συνάδελφοι …κάπου έχω χάσει τις εξελίξεις λόγω των φετινών ή και διαχρονικών παράδοξων….Στη δευτεροβάθμια δεν έκανε  συμπληρωματικές μεταθέσεις ακόμη και στις περιοχές που διόρισε;
Όχι και ούτε αναμένονταν, αφού δεν ίδρυσε νέα οργανικά κενά όπως στην Πρωτοβάθμια!

Αποσυνδεδεμένος efi1789

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1202 στις: Αυγούστου 23, 2024, 05:22:15 pm »
Παράλογα πράγματα ….ειδικά από τη στιγμή που διόρισε εκεί.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!!

Αποσυνδεδεμένος til2022

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1203 στις: Αυγούστου 26, 2024, 10:53:59 pm »
Τι πιστεύετε οτι θα γινει με τις μεταθέσεις του 2025;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη