0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, στην ανακοίνωση για την καταγραφή λειτουργικών κενών ΕΑΕ αναφέρει:Προκειμένου οι Υπηρεσίες μας να δρομολογήσουν τις περαιτέρω ενέργειές τους αναφορικά με τη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών εκπ/κών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των δομών της Α/θμιας και
Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη Αναπληρωτών ΕΑΕΚαταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη Αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-Ε
Εννοείται, αφού τα ΕΝΕΕΓΥΛ ανήκουν στις ΣΜΕΑΕ (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης)
Άρα καλά έλεγα ότι χρειαζόταν καταγραφή των κενών και στην ειδική. Ευχαριστούμε Patreas.
Με παραπλάνησε ο τίτλος και το σχολικών μονάδων Γεν. Εκπ/σης στο τέλος. Ευχαριστώ.Ελπίζω να γίνουν σύντομα προσλήψεις για να δουλέψει κόσμος και να καλυφθούν επιτέλους τα κενά.
Τα κενα για γενικη εχουν καταγραφεί ? Γνωριζουμε?
Πιστεύετε ότι θα γίνει μαζί ειδική με γενική??? Για τέλος Νοεμβρίου πάλι μας βλέπω....
Συγγνώμη για το χιούμορ αλλά η αγωνία ξανά αρχίζει για όλους μας...Πηγαίνει ένας τύπος σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:- “Φίλε, βάλε μου ένα ποτό, πριν αρχίσουμε.”Του βάζει ο μπάρμαν ένα ποτό και ο άντρας το πίνει.Έπειτα από λίγο:- “Φίλε βάλε άλλο ένα, πριν αρχίσουμε.”Του βάζει το δεύτερο ποτό, το πίνει και αυτό.- “Φίλε, βάλε μου ένα ακόμα, πριν αρχίσουμε.”Αφού έχει πιεί γύρω στα δέκα ποτά:- “Φίλε, βάλε μου άλλο ένα ποτό, πριν αρχίσουμε.”Του λέει ο μπάρμαν τότε :- “Να σου βάλω ρε φίλε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να με πληρώσεις.”Και ο τύπος, απαντάει:-“Ναταααα… Αρχίσαμεεεεε…”Ξανά άρχισαν πάλι λοιπόν οι δημοσιεύσεις ότι θα τρέξει το σύστημα https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/432288_proslipseis-anapliroton-ekpaideytikon-anakoinonontai-mehri-tin-paraskeyiΑντε να δούμε που θα καταλήξουν... Ή θα πάει έτσι όλο το μήνα να μας φάει πάλι το άγχος...