0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς ποιες προυποθέσεις απαιτούνται εν ετει 2023 για να δουλέψει ένας εκπαιδευτικός σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού?
Να εχει κλεισει 5 χρονια μονιμος εκ των οποιων 3 στην ταξη.Επισης να εχει
Πέντε χρονια μονιμος ?!!!!! .Πολύ κακό. Άρα το ξεχνάω το εξωτερικό που θα το γούσταρα φουλ. Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο αυτο το κριτήριο. Είναι σαν να μας λένε δεν θέλουμε να πάτε στο εξωτερικό. Πολυ κακό. Στεναχωρήθηκα τώρα.
nick500, ο Teacherlex αναφέρθηκε στην προϋπόθεση για απόσπαση ενός μονίμου στο εξωτερικό. Εσύ δεν διευκρίνισες σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι. Αν θυμάμαι καλά έγραψες σε άλλο θέμα του φόρουμ ότι είσαι ακόμα φοιτητής, αλλά δεν διαβάζουν τα μέλη όλα τα μηνύματά σου για να σου απαντήσουν. Αν είσαι σαφής, παίρνεις και σαφείς απαντήσεις. Μπορείς να πας στο εξωτερικό όταν καταστείς πτυχιούχος και να κάνεις αίτηση στο δικό τους σύστημα προσλήψεων για να σε προσλάβουν. Κάθε χώρα έχει το δικό της σύστημα προσλήψεων! Σίγουρα δεν απαιτείται να γίνεις μόνιμος πρώτα!
Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν ήξερα ότι μπορώ να πάω σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού από την στιγμή που θα πάρω το πτυχίο μου . Νόμιζα ότι είναι απαραίτητη προιπόθεση να δουλέψω πρώτα στο ελληνικό δημόσιο και μετά απο κάποια χρόνια θα μπορούσα να κάνω αίτηση αλλα δεν ήξερα πόσα .Τέλος να σου πω οτι έχεις δίκιο θα έπρεπε να είμαι πιο σαφής.