0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και έχω αναρτήσει τα νούμερα για τη πρωτοβάθμια Λάρισας (και ανανεώνω το προηγούμενό μου μήνυμα παραπάνω και με άλλες περιοχές), παραθέτω και τη σχετική ανακοίνωση της ίδιας της διεύθυνσης προς επιβεβαίωση του αριθμού: https://dipe.lar.sch.gr/%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b7%ce%b8%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5-2/Και οφείλω να σχολιάσω πως η παραπάνω ανακοίνωση θα έπρεπε να είναι αυτονόητη και κάθε διεύθυνση να ανακοινώνει επίσημα τα σχετικά αριθμητικά δεδομένα, για την πλήρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών. Και αυτό φυσικά όχι μόνο για τα νούμερα των παραιτήσεων, αλλά και για τα κενά των αναπληρωτών και όποια άλλα δεδομένα αφορούν τις διαδικασίες των προσλήψεων και των υπηρεσιακών μεταβολών: θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από κάθε πολίτη του κράτους, εφόσον αφορούν κρίσιμες διαδικασίες στελέχωσης του δημόσιου σχολείου και πρέπει να διασφαλιστεί πως διενεργούνται με την μέγιστη διαφάνεια. Αλλά φυσικά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και δυστυχώς κάποια πράγματα δεν βλέπω να αλλάζουν ποτέ...Τέλος, επειδή βλέπω πως κάποιοι μας αναμεταδίδουν (όλοι μάλλον είμαστε συντονισμένοι για την εμφάνιση του μικρού θεού του forum), να προσθέσω πως έκανα κάποιες διορθώσεις στο προηγούμενο σχόλιό μου (π.χ. στην Α' Αθήνας πέρυσι ο αριθμός 98 φαίνεται να ήταν το νούμερο πριν τις ανακλήσεις και όχι μετά), οπότε καλό θα είναι να έχουν το νου τους. Πάντως από ότι φαίνεται τα φετινά νούμερα (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) κινούνται πολύ κοντά στα αντίστοιχα περσινά, για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον.
Έχουμε και από άλλες περιοχές Μακεδονίας ?