0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σύμβουλος Αγγλικής μου είπε ότι μπορώ να κάνω τις διδασκαλίας προς παρατήρηση στα νηπιαγωγεία (για το Α1). Για το Α2 μπορεί να κάνει την αξιολόγηση η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κια για το
Εννοώ και κάτι ακόμα, για να προσφύγεις σε ένα δικαστήριο θα πρέπει να έχεις μια απόφαση π.χ. δεν σε διορίζουν είτε να έχεις μια ζημία π.χ. οικονομική, κοινωνική κλπ.Παρόλα αυτά κανένας από το 2020 και μετά δεν εχει καμιά απόφαση που είναι αρνητική απλά αργούν να βγάλουν τις αποφάσεις κάτι που από μόνο του δεν είναι σοβαρή αιτίαΕπίσης δεν έχουμε καμιά ζημία γιατι πληρωνόμαστε 12 μήνες τον χρόνο έχουμε κρατήσεις για το ΜΤΠΥ(με οτι συνεπάγεται για την σύνταξη μας), μπορούμε να πάρουμε θέσεις ευθύνης και επίσης μπορούμε να πάρουμε αποσπάσεις και μεταθέσεις. Αρα αυτά θα δει ο Διοικητικός Δικαστής όταν προσφύγεις και επειδή ξέρει για τον κλάδο όσα και εμεις γνωρίζουμε για τους συναδέλφους του Υπουργείου Πολιτισμού θα βγάλει μια απόφαση που δεν θα ειναι υπέρ μας και θα σου λεει απλά περίμενε!
ετσι ακριβως ειναι. Και για το πεδιο
Όλα αυτά τι σχέση έχουν με το χρονικό όριο της προσφυγής που αμφισβήτησες;Το αν έχουμε ζημιά ή όχι για να έχει βάση η προσφυγή θα φανεί από τις αποφάσεις που εκκρεμούν. Επομένως οι εικασίες για το τι θα δει ο Δ.Δ. μπορούν να περιμένουν.Πάντως μιας και το ανέφερες, σίγουρα ζημιώνονται όσοι νεοδιόριστοι έκαναν αίτηση απόσπασης σε ΣΔΕ και απορρίφθηκε λόγω της παραμονής τους σε καθεστώς δοκίμου.
Μα αναφέρω ότι δεν υπάρχει κανένα χρονικό όριο. Εγώ τουλάχιστον δεν το βρήκα πουθενά αλλά ακόμα και η γνωμάτευση που έδωσαν κάποιες εταιρείες νομικές εταιρείες στο εδάφιο του νόμου που αναφέρουν δεν υπάρχει πουθενά κανένα χρονικό όριο.
Όπως είπα πάλι δεν υπάρχει απόφαση αυτή την στιγμή εναντίον της οποίας μπορείς ή μπορούμε να καταφύγουμε δεν μας απέλυσαν ούτε αρνήθηκαν να μας νομιμοποιήσουν.
Τέλος το ότι δεν μας δέχτηκαν στους πίνακες του ΣΔε για να είμαστε υποψήφιοι για απόσπαση δεν αποτελεί ζημιάγιατι απλά είμαστε υποψήφιοι μπορεί για 5000 άλλους λόγους να μην πάρεις απόσπαση,
τα ΔΔ εξετάζουν την άμεση σχέση δράσης αντίδρασης.
Πάντως μιας και το ανέφερες, σίγουρα ζημιώνονται όσοι νεοδιόριστοι έκαναν αίτηση απόσπασης σε ΣΔΕ και απορρίφθηκε λόγω της παραμονής τους σε καθεστώς δοκίμου.
Θυμάμαι μέλος εδώ που πόσταρε ότι απορρίφθηκε η αίτησή του για αυτό το λόγο, ίσως να είναι όπως το αναφέρεις.Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις όσων έχουν προσφύγει για να μάθουμε περισσότερα. Προς το παρόν, το δημόσιο τις πάει από αναβολή σε αναβολή.
Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσωμε τη Γενική Γραμματεία. Ελπίζω ότι θα υπάρξει αλλαγή στη διατύπωση ώστε να μην υπάρχει αναφορά στη λέξη "ΔΟΚΙΜΟΣ" στην εγκύκλίο των ΣΔΕ.
Με απέρριψαν πέρυσι με το σκεπτικό "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ - ΔΟΚΙΜΟΣ"
Όσοι είναι πριν το 2020 έχουν την διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης η οποία δίνεται αυτόματα μετά τα 2 χρόνια δόκιμης θητείας σύμφωνα με τη νομοθεσία.