0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα.Εχω μια ερωτηση προς τους πιο εμπειρους.Ειναι υποχρεωτικο στην κατανομη των περιοχων που θα γινει το μεγιστο που θα παρει σε μια περιοχη να ειναι αυτο που λεει στα κενα των μεταταξεων;Εχει τυχει προηγουμενες χρονιες να παρει παραπανω απο αυτο που λεει σε μια περιοχη;για ΠΕ70 ρωταω
Λίγο άσχετο με αυτά που συζητάτε, αλλά θα το βρείτε μπροστά σας. Φαίνεται πως η οδηγία του υπουργείου για φέτος για τους δασκάλους, είναι απαιτούμενες ώρες σε δασκάλους σε κάθε σχολείο δια 21. Όσοι είναι πάνω από τον αριθμό που προκύπτει, βγαίνουν λειτουργικά υπεράριθμοι. Σύστημα Δευτεροβάθμιας με λίγα λόγια κι εξαφάνιση λογικά των ενισχυτικών διδασκαλιών και πιθανώς και του υπεύθυνου ολοημέρου
Μεγάλο θέμα το οποίο σίγουρα θα πρέπει να αναδειχτεί σε νέο ποστ. Καλώ και τους διαχειριστές αν θέλει κάποιος όταν έχει χρόνο να το ανοίξει. Δεν μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση όταν απόφοιτοι φιλόλογοι μαθηματικοί κτλ αναλαμβάνουν τη μελέτη μαθητών δημοτικού (δεν το κατακρίνω γιατί εγώ δεν είμαι κάποιος να κρίνει τι κάνει ο άλλος). Δεν μου κάνει εντύπωση όταν δάσκαλοι αναλαμβάνουν αρκετές φορές μέχρι τη
Marakiii καλωσήρθες στο pde.Αν εξαιρέσουμε Α,
Ευχαριστώ! Δηλαδή οι α β γ δ αθηνας κι α β πειραια αποκλειονται να τα δουμε στους διορισμούς;
Δεν είναι η δική μου άποψη απλά, είναι και η άποψη αρκετών ΠΕ70 που έχουν γράψει ότι η Αθήνα και ο Πειραιάς θα κρατηθούν για τις μεταθέσεις των δασκάλων όταν κλείσουν διετία!
Λογικά σύντομα δεν θα βγει και η επίσημη κατανομή;
Πες τίτλο και θα ανοίξω το νήμα εγώ.
Καλησπέρα, μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα αλλά γνωρίζετε αν μπορώ να διοριστώ χωρίς προυπηρεσία;