0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να γίνω μόνιμος από δόκιμος αφού αξιολογήθηκα όπως ορίζει η νομοθεσία!! Που είναι το κακό;
Δεν είναι έτσι, εγώ έκανα αίτηση για διευθυντής στα ΣΔΕ και με απέκλεισαν γι αυτό το λόγο, ότι είμαι ακόμα δόκιμος.
Παράθεση από: victor123 στις Ιουνίου 12, 2024, 12:39:34 pmΟύτε ο Μάριος, ούτε κανένας άλλος είπε πως είναι κακό. Απλώς υπάρχει μια γραφειοκρατική διαδικασία ή οποία παίρνει 1-2 εβδομάδες όπως έγραψα παραπάνω.Όταν λέω ότι τελείωσα όλα τα επίπεδα αξιολόγησης πριν το Πάσχα και έχουν σταλεί στην ΔΔΕ οι αξιολογήσεις, έχουν περάσει 1-2 εβδομάδες μέχρι σήμερα;
Ούτε ο Μάριος, ούτε κανένας άλλος είπε πως είναι κακό. Απλώς υπάρχει μια γραφειοκρατική διαδικασία ή οποία παίρνει 1-2 εβδομάδες όπως έγραψα παραπάνω.Όταν λέω ότι τελείωσα όλα τα επίπεδα αξιολόγησης πριν το Πάσχα και έχουν σταλεί στην ΔΔΕ οι αξιολογήσεις, έχουν περάσει 1-2 εβδομάδες μέχρι σήμερα;
Διακρίνω μια ειρωνεία συνάδελφε; Προσπαθούμε να σου πούμε τι συνήθως γίνεται και ειρωνεύεσαι; Το συνηθως 1-2 εβδομάδες ισχύει. Αν εσένα στη ΔΔΕ τα ξύνουν δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς τα ρέστα και τη δικαίωση εδώ μέσα. Ειρωνείες αλλού.
Συγνώμη συνάδερφε! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να με συγχωρέσεις; Το σύνηθες 1-2 εβδομάδες δεν ισχύει στην περίπτωση μου και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα να μάθω τι γίνεται με αυτούς που έχουν αξιολογηθεί αν βγήκε η πράξη μονιμοποίησης... Γιατί έχεις νεύρα; Δεν μπορώ να καταλάβω!!!
Δεν είναι νεύρα. Απλώς ζητάς ξανά και ξανά να σου πει κάποιος σε ένα φόρουμ ανωνύμων γιατί σε εσένα ειδικά δεν έχει βγει η μονιμοποίηση.
Λάθος κάνεις συνάδερφε!! Ζήτησα να μάθω αν σε συναδέρφους που αξιολογήθηκαν έχει βγει η πράξη μονιμοποίησης και αν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα!!Από τους συναδέρφους που ολοκλήρωσαν την αξιολόγηση (Α1,Α2 και
Αδερφε μου ειναι απλό, εχει κανενας αλλος απο την διευθυνση σου μονιμοποιηθεί; Αν ναι δες ξανα στην θυριδα σου αν ειναι ανεβασμενες οι αξιολογησεις.Σε μερικές διευθυνσεις περιμένουν πριν την οριστική μονιμοποιησει να δει δειγματολειπτικά τις αξιολογησεις ο εποπτης ποιοτητας(στην δικη μου εγινε) και μετά να βγάλουν διαπιστωτικές πράξεις. Πάντως όσοι έχουν αξιολογηθεί και έχουν περάσει ολα τα στάδια μέχρι τέλος του μηνα θα τους βγει η διαπιστωτική πράξη, εκτός και αν έχουν κανει ενσταση και περιμένουν να βγει η απόφαση της ενστασης.
Είναι η ολοκλήρωση της εισαγωγικής επιμόρφωσης προυπόθεση μονιμοποίησης; αν π.χ. εχεις ολοκληρώσει την αξιολόγηση να σε κόψει αυτό;