0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟ
Ναι ετσι ηλπιζα κι εγω αλλα ο patreas εδειξε βεβαιοτητα μονο για τις 522. Μακαρι να μας ερθουν διπλασιες θεσεις... Ποθος ολων μας..[/quoteΟ ΠΑΤΡΕΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Παράθεση από: natasazil στις Ιουλίου 09, 2024, 04:27:48 pmΝαι ετσι ηλπιζα κι εγω αλλα ο patreas εδειξε βεβαιοτητα μονο για τις 522. Μακαρι να μας ερθουν διπλασιες θεσεις... Ποθος ολων μας..Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ναι ετσι ηλπιζα κι εγω αλλα ο patreas εδειξε βεβαιοτητα μονο για τις 522. Μακαρι να μας ερθουν διπλασιες θεσεις... Ποθος ολων μας..
Ο ΠΑΤΡΕΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Υπάρχει ένα καλό σκεπτικό εδώ!Τόσα χρόνια έκανε πάρτι η Αθμια.Μια φορά έδωσε στη
Παράθεση από: natasazil στις Ιουλίου 09, 2024, 04:27:48 pmΝαι ετσι ηλπιζα κι εγω αλλα ο patreas εδειξε βεβαιοτητα μονο για τις 522. Μακαρι να μας ερθουν διπλασιες θεσεις... Ποθος ολων μας..[/quoteΟ ΠΑΤΡΕΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
Κατάλαβε κανείς ποιες οργανικές θα καταργηθούν σε φιλολόγους μαθηματικούς και φυσικούς Sent from my iPhone using Tapatalk
Είχε 1300τοσα οργανικά κενα το 2021. Τώρα οι θέσεις είναι αεριτζίδηκες, θέλει προσοχή και σκέψη πως θα μοιραστούν έτσι ώστε να μην υπάρχουν κραυγαλέες αδικίες και να μην εμφανιστούν υπεράριθμοι στο διηνεκές.