0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ αυτό προσπαθώ να υπολογίσω και σκέφτομαι το εξής (δεν ξέρω αν είναι σωστό το σκεπτικό, γιατί δεν έχω και μεγάλη εμπειρία): Το 2021 Αττική έδωσε 259 θέσεις και ο τελευταίος που μπήκε ήταν στο 1549 (δεν υπολογίζω β και γ Πειραιά). Φέτος έδωσε 444 Αττική, άρα δεν θα φτάσει λίγο πιο κάτω στον εκκαθαρισμένο; Γύρω στο 1700-1800; Υπολογίζω με εκκαθαρισμένο γιατί το 2021 οι διορισθέντες ξεκινούν από το 1 του πίνακα ΑΣΕΠ, ενώ οι τωρινοί πίνακες ΑΣΕΠ έχουν μέσα και περίπου 450 ήδη διορισμένους. Τι πιστεύετε;
Ξεχνάτε ότι μέσα στους πίνακες του 2021 είναι και περίπου 550 της ειδικής που διοριστηκαν το 2020. Είναι δύσκολο να υπολογίσει κάνεις που θα φτάσει ο πίνακας φέτος.
Προσωπική εκτίμηση ότι θα ξεπεράσει το 1000 του εκκαθαρισμένου η Αττική, τολμώ να πω και το 1200. Κι αυτό επειδή δίνει κοντά 100 θέσεις η
Ποσοι ειμαστε αραγε οι πε02 εδω μεσα; θα βοηθουσε να δηλωσουμε σε ενα excel τις 5 πρωτες επιλογές μας;
Αυτο με τη βορεια Ελλάδα δεν το καταλαβα (εχω τη μυγα...) το εξηγεις λιγο αναλυτικοτερα σε παρακαλω πολυ;
Είναι απλο: 100 συνάδελφοι περίπου θα απορροφηθούν στη βόρεια Ελλάδα και Αιτωλ/νία και δεν θα αναγκαστούν να έρθουν νότια, ενδεχομένως και στην Αττική. Δεν λέω ότι για εσάς η Αττική αποτελεί ελκυστική επιλογή, αλλά όσοι έχουν σπίτι να μείνουν στην Αθήνα, θα το υπολογίσουν στους δύσκολους καιρούς μας και είναι λογικό. Μιλώντας λοιπόν για το πού θα φτάσει ο πινακας για Αττική θεωρώ ότι οι θέσεις που δίνει η
72ειναι οι θεσεις στη βορεια Ελλάδα . Το ζητημα ειναι αν οι υπολοιποι