0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μπερδευτεί λίγο με το εξής: έχω κάνει αίτηση βελτίωσης οργανικής τον Οκτώβρη και δεν ξέρω πως σχετίζεται με την απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Δηλαδή τι γίνεται αν ταυτόχρονα βελτιώσω την οργανική μου και πάρω και την απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ. Θα χρωστάω απλά την νέα οργανική;
Καλημέρα σας, Σχετικά με τις αποσπάσεις σε Πανεπιστήμια, οι αιτήσεις γίνονται σε μεταγενέστερη περίοδο;
Για την αίτηση απόσπασης χρειάζεται πιστοποιητικό εντοπιότητας ή μας καλύπτει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης;
Αν ο/η συζυγος πηρε μεταθεση πριν λιγες μερες κ παρουσιαζεται τελη Ιουνίου,ο άλλος/η συζυγος μπορει να δηλωσει μορια συνυπηρετησης?
ως προς τα μορισ συνυπηρετησης για τις αιτησεις απόσπασης:το τμημα προσωπικου κάθε δδε υποχρεουται μεχρι 30/4 να ελεγξει τα κριτηρια μοριοδτησης που επικαλουνται οι αιτουντες, καθως και τα σχετικα δικαιολγητικα που εχουν καταθεσει αυτοι. Αν επιλεξεις το κριτηριο αυνυπηρετησης προφανως δε θα χεις στα χερια σου βεβαιωση εργασιας συζυγου απο τη καινουρια δδε , αφου 28/6 θα αναλαβει υπηρεσια εκει. Στη θεση σου θα ερχομουνα σε επαφη με το τμημα προσωπικου και θα τους εξεθετα την εύλογη απορία. Ειναι βεβαιο οτι θα το εχουν αντιμετωπισει ξανα και ισως να εχουν καποια ετοιμη απαντηση. Θεωρω ομως πως τελικα δε θα σου προσμετρησουν μορια συνυπηρετησης
Όχι. Ταυτόχρονα. Αλλά δες και την εγκύκλιο που μόλις βγήκε. Έχει τα τηλέφωνα των πανεπιστημίων
Ακριβώς
Οπότε αν δεν δηλώσω καμία επιλογή στην αίτηση για βελτίωση οργανικής, παραμένω στην υπάρχουσα και αν θέλω παίρνω απόσπασεις χωρίς να χρωστάω οργανική, σωστά;