0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις περσινές αποσπάσεις από Πυσδε σε Πυσδε (21.7.2023), παρατήρησα τους εξης πίνακες κατά σειρά:Κατά προτεραιότηταΝεοδιόριστοι (ως ειδικές κατηγορίες κατά εξαίρεση)Για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους (προφανώς λόγοι υγιείας των ίδιων ή μελους της οικογένειας)Όλοι οι υπόλοιποι.Σημειώνεται ότι μόνο στον τελευταίο πίνακα αναγραφεται μοριοδότηση.Ερώτηση: Αν είσαι στους "εξαιρετικά σοβαρούς λόγους" οπότε προτάσσεσαι των μοριοδοτημενων, θα ισχύει το ίδιο και από το οικείο Πυσδε, στις τοποθετήσεις των αποσπασμένων;
Στις αποσπάσεις επηρεάζεται η οργανική θέση; Μόνο για τις μεταθέσεις δεν ισχύει;
Δεν επηρεάζεται η οργανική από τις αποσπάσεις.
Συνάδελφοι καλησπέρα.Μια ερώτηση προς επιβεβαίωση ( αν κ έχω διαβάσει την εγκύκλιο αποσπάσεων)...Τα δικαιολογητικά τα επισυνάπτουμε στην αίτηση στον ΟΠΣΥΔ, όπως γράφει στην εγκυκλιο. Μετά στέλνουμε την αίτηση μας με mail στη διεύθυνση εκπαίδευσης, όπως κάναμε στις μεταθέσεις? Πέρα από αυτά που αναφέρει για αποστολή δικαιολογητικών για τα μουσικά κ τα δικαιολογητικά για λόγους υγείας δεν έχω δει κάτι άλλο στην εγκύκλιο. Μου διαφεύγει κάτι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν γίνουν φέτος μόνιμοι διορισμοί προηγείται η ανακοίνωση των αποσπάσεων ή πρώτα θα γίνουν οι διορισμοι;
Στις υπηρεσιακες μεταβολες αποσπασεων και διορισμων δεν υπαρχει νομοθεσια που να οριζει συγκεκριμενη εποχη ανακοινωσης διορισμων.Οι αποσπασεις ανακοινωνται συνηθως ιουλιο και οι διορισμοι των προηγουμενων ετων σε ΦΕΚ ανακοινωθηκαν τον αυγουστο. Τα ονοματα των περσινων διορισθεντων ανακοινωθηκαν Μαιο σε ενα απλο εξελ και σε Φεκ τον αυγουστο
Αν υπάρχει ένα οργανικό κενό το οποίο μπορεί να δοθεί για διορισμό και καλυφθεί φέτος από απόσπαση τι γίνεται; Έχω μπερδευτεί...
Δεν θα πάει κανείς σε οργανικά από όσους διοριστούν φέτος.
Απαντήθηκε 5 μηνύματα πιο πάνω! Δεν υπάρχει επίσημο χρονοδιάγραμμα, απλώς οι αποσπάσεις τα τελευταία χρόνια ανακοινώνονται γύρω στον Ιούλιο ενώ το ΦΕΚ με τα ονόματα διορισθέντων βγαίνει Αύγουστο, για προφανείς λόγους. Οι αποσπασμένοι καλύπτουν λειτουργικά κενά, όπως και οι νεοδιόριστοι την πρώτη τους χρονιά. Στη συνέχεια, με την εγκύκλιο των μεταθέσων κάνουν κι εκείνοι αίτηση για οριστική τοποθέτηση σε οργανικό κενό.