0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ αλλά οι μεταθέσεις τι σχέση έχουν; Για τα κενά των αποσπάσεων ρωτάω.
Για να καταλάβω, με 12 ώρες α ανάθεση σε ομάδα σχολείων, μπορεί το ΠΥΣΔΕ να δηλώσει κενο για τη συγκεκριμένη ειδικότητα; Μπορούν να γίνουν ενστάσεις επί της διαδικασίας;
Μηπως επειδη ειμαστε σε νημα για αποσπασεις?ή μηπως γιατι ειμαστε σε εποχη για αποσπασεις??
Τελικά θα βγουν πριν τις εκλογές ή μετά;
πριν αποκλειεταιΤελος της επόμενης εβδμάδας ή αρχη της μεθεπόμενης
Καλησπέρα,επειδή δεν είμαι σίγουρος..τα λειτουργικά κενά που δηλώνονται τώρα απο τις διευθύνσεις,θα δοθούν κάποια αργότερα για αναπληρωτές;
Μέσα στο καλοκαίρι, εκτός απροόπτου, θα μετακομίσω σε άλλη περιοχή, σε διαφορετική Δευτεροβάθμια από αυτή που είμαι τώρα. Δεν έχω κάνει αίτηση για απόσπαση. Επειδή είναι η πρώτη φορά και δε γνωρίζω τις διαδικασίες, υπάρχει πιθανότητα να ξαναδηλώσουμε κενά για αποσπάσεις;Σας ευχαριστώ
Συνήθως μετά την πρώτη φάση αποσπάσεων,μαζί με τη δυνατότητα για επανεξετάσεις και ενστάσεις, δίνεται η δυνατότητα και για νέες αιτήσεις αποσπάσεων. Θα παρακολουθείς τις ανακοινώσεις.Θα μπορούσες βέβαια να στείλεις και μια χειρόγραφη αίτηση απόσπασης προς το ΚΥΣΔΕ μέσω της Δδε σου,άμεσα όμως,αν και είναι αμφίβολο αν θα εξεταστεί.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τελευταίο..Τα λειτουργικά κενά που δηλώνονται τώρα αυτές τις ημέρες στις αποσπάσεις είναι ανεξάρτητα από την διαδικασία των βελτιώσεων και οργανικών τοποθετήσεων; Ρωτάω γιατί σε κάποιες περιοχές αυτές οι διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.. τα κενά που δηλώνουν τα σχολεία ως λειτουργικά και τα οποία θα δοθούν για αποσπάσεις είναι αυτά που υπάρχουν σε ποια χρονική στιγμή;
Δεν έχει σημασία αν κάποιοι εκπαιδευτικοί μετακινηθούν με βελτίωση σε άλλο σχολείο ή πάρουν οριστική τοποθέτηση (οργανική). Αν όσοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ μπορούν να καλύψουν ένα σύνολο ωρών και απομένουν π.χ. 60 ώρες ακάλυπτες, το ΠΥΣΔΕ δηλώνει ότι μπορεί να δεχτεί μέχρι 3 εκπαιδευτικούς με απόσπαση. Τα λειτουργικά κενά τώρα δεν τα βλέπουν σε επίπεδο σχολείων. Τα βλέπουν συνολικά σε επίπεδο ΔΔΕ. Για αυτό δεν παίζει ρόλο η ολοκλήρωση των οργανικών τοποθετήσεων στα λειτουργικά κενά που δίνονται τώρα για αποσπάσεις.Μετά τις αποσπάσεις, όποια λειτουργικά κενά μείνουν ακάλυπτα, θα δοθούν για κάλυψη από τους αναπληρωτές.